reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc- mówią w tv,że +1,ale jak słonko wyjdzie,to chyba nawet lepiej:tak:.A u nas było tak ,jak u Was, wczoraj.niby -6 miało być,ale jakoś tak nieprzyjemnie,ze :no:.Pewnie to kwestia wilgotności powietrza.

No i jednak na spacerek nie pójdziemy...Amelka najpierw tak się "grzebała" z podwieczorkiem (serek homo jadła),potem w czasie mojej nieuwagi cała ,łącznie z włosami sie wyciapala- zanim ją ogarnęłam,to się ściemniło.Z mokrymi włosami przeciez jej nie wezmę...no,nic...jutro może będzie jeszcze ładniej.A że obiad przezornie znów na 2 dni zrobiony,to jutro sobie do południa dłużej pochodzimy.

Ostatnia edycja:
Nat udanej wizyty u alergologa:-)Ty musisz być bardzo cierpliwa ze pozwalasz tyle spać mężowi ja jak budze mojego k i to nic nie daje wzywam posiłki;-)
Mała mi współczuje teściowej czyscioszki jeny jak ja nie lubię brudasow:no:
Alicja przykro mi ze mialas ciężki dzień moze wieczór będzie lepszy;-)
Makuc mój tez czasem od progu mnie juz wkurza cały dzień czekam aż wróci a pózniej mam ochotę zeby poszedł w kibinimater dzięki Bogu ostatnio juz mniej

U nas leje cały dzień i chyba jest niskie ciśnienie bo chodzę jak nacpana glowa mi pęka kawa nie pomaga Kubuś spał 4 godziny:szok:Ugotowalam gar zurku i mam w nosie wszystko nic nie sprzątam prania tez nie robię sanepid chyba nie wpadnie wiec luz:-D
Mam pytanie do roxi ptys ma kapcie z firmy Bartek ile kosztują w pl?chce wysłać pieniądze koleżance zeby mi kupiła a niewiem ile acha ile kosztują w pl rajtuzy takie porzadniejsze grube dla chłopca?

kahaaa gratulacje!!!:-)
rysia widzę, że pochwaliłaś dzisiejszą nockę, super:-) to kolejną też taką ci życzę:-) no to współczuję tego zęba.... i aż ciarki mi przechodzą na samą myśl o usuwaniu go
ja się ostatnio z mamą kłóciłam, bo próbowała mi wmówić, że tłusty czwartek na początku marca wypada :szok:
a mój mąż chciał mi wmówić tydzień temu, że w poprzedni czwartek jest tłusty czwartek i już się miałam zabierać za pieczenie ciastek i na szczęście oprzytomniałam:-D
kroma to nieźle ci się porobiło. to zdrowiej szybko
kania jak wy się czujecie i siostra? aa i koleżanka? co z nią?
nat fajnie, że zajęcia i tobie i Piotrusiowi się podobały. ja szukałam u nas takich zajęć ale nie znalazłam. jak tam u lekarza?
makuc, fajny awatarek:-)
a u nas nic ciekawego, Agusi wychodzą górne 2 ale jeszcze się nie przebiły. cieszę się, że mimo tego ładnie je i ładnie śpi. dzisiaj mnie tak swoją głową w moją uderzyła, że do tej pory mnie boli...:baffled: a ona nawet się nie obejrzała. poza tym, skończyłam co miałam na szydełku skończyć. zdjęcia na zamkniętym. ja i mąż jakoś daliśmy radę z przeziębieniem, Agusia na szczęście się nie zaraziła. póki co to tyle bo mi się z tym bólem głowy ciężko myśli.

HAPPY ale się Amelka urządziła :szok::szok::szok:
WIOLI ja się dzisiaj podobnie od Ciebie czuję - głowa mnie boli, nic mi się nie chce a na dodatek mąż wpienia. Ale jutro będzie lepiej. prawda? Kubus spał 4h? wow! Alicja dzisiaj 20min. drzemkę zaliczyła a co za tym idzie śpi juz od 18.
MAMAAGUSI dziękuję :* i dobrze, że się mężowi z tym T.CZ. wkręcić nie dałaś. Hmm właśnie jak masz jakis sprawdzony przepis na faworki albo pączki to wrzuć na kulinarny proszę, bo postanowiłam, że coś w tym roku i od siebie zrobię.

ide z piesem. chociaż to moje "idę" w praktyce pewnie za jakieś 30min. dopiero uskutecznię :-p

reklama
Makuc mam taka nadzieje:tak:Będziesz sama robić paczki?szacuneczek ja zamierzam kupić jeszcze jak Kubusia nie było to robiłam oponki ale teraz to juz mi sie niechce dobrze ze w czwartki nie pracuje i niemusze kombinować gdzie te wszystkie paczki umieścić to mały sklep a towaru na dwa takie
Nat i jak u lekarza?co robisz dobrego do jedzenia?tez bym coś zjadla ale niewiem co:sorry2:
Mamaagusi współczuje bólu głowy nie raz dostałam od Kubusia to wiem jak boli:no:Gratuluje ukończenia poncza bo i nim mowa nie?:sorry2:

Zaliczylam kolejna kawę u mamy juz straciłam rachubę która to dzisiaj jeszcze jakieś 40 min i Kubuś lulu Bartek tez idzie dziś wcześniej za karę niewiem ale jak jedziemy do mojej mamy to diabeł w niego wstępuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry