Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.A u nas było tak ,jak u Was, wczoraj.niby -6 miało być,ale jakoś tak nieprzyjemnie,ze
.Pewnie to kwestia wilgotności powietrza.
Ugotowalam gar zurku i mam w nosie wszystko nic nie sprzątam prania tez nie robię sanepid chyba nie wpadnie wiec luz
a mój mąż chciał mi wmówić tydzień temu, że w poprzedni czwartek jest tłusty czwartek i już się miałam zabierać za pieczenie ciastek i na szczęście oprzytomniałamja się ostatnio z mamą kłóciłam, bo próbowała mi wmówić, że tłusty czwartek na początku marca wypada![]()

a ona nawet się nie obejrzała. poza tym, skończyłam co miałam na szydełku skończyć. zdjęcia na zamkniętym. ja i mąż jakoś daliśmy radę z przeziębieniem, Agusia na szczęście się nie zaraziła. póki co to tyle bo mi się z tym bólem głowy ciężko myśli.

Będziesz sama robić paczki?szacuneczek ja zamierzam kupić jeszcze jak Kubusia nie było to robiłam oponki ale teraz to juz mi sie niechce dobrze ze w czwartki nie pracuje i niemusze kombinować gdzie te wszystkie paczki umieścić to mały sklep a towaru na dwa takie 
Gratuluje ukończenia poncza bo i nim mowa nie?