Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam trochę zszokowana, i nie chodzi mi o kwotę bo wiedziałam że trzeba trochę dać, ale to jak on to powiedział. Mnie się po prostu w głowie nie mieści to że za sakramenty trzeba tyle płacić, i wcale to nie jest co łaska, tylko księża mają już w głowach ustalone cenniki. To takie moje małe spostrzeżenia.
.
Ja nie..A co do bierzmowania też uważam że jest za wcześnie (miałam w 5 klasie podstawówki).Tak mnie jedno zastanawia,czy na takich naukach ktoś dowiedział się czegoś nowego,czego nie wiedział?Nie mówię tu o planowaniu rodziny itp.,tylko o religijnym aspekcie
To jest dla mnie największy absurd. Ksiądz ma obowiązek udzielić sakramentu bez opłat !!!!Powiem Wam że jak byliśmy u naszego proboszcza i zapytaliśmy ile mamy dać za ślub to on nam odpowiedział tak: " Co łaska, tylko że ( i tutaj podkreślił) ludzie nie dają mniej niż 300zł" Byłam trochę zszokowana, i nie chodzi mi o kwotę bo wiedziałam że trzeba trochę dać, ale to jak on to powiedział. Mnie się po prostu w głowie nie mieści to że za sakramenty trzeba tyle płacić, i wcale to nie jest co łaska, tylko księża mają już w głowach ustalone cenniki. To takie moje małe spostrzeżenia.