Halo halo wczoraj się zalogowałam pięknego pościka napisałam jak moje księżniczki spały i co i padła mi bateria w kompie i już mi sie nie chciało nic pisać tak się na niego zeźliłam ;-). Teraz księżniczki też śpią...ja drzemke krótką też zaliczyłam i postanowiłam napisać może tym razem bateria nie padnie ;-) hahah wiem, że nie padnie bo podłączona jestem do prądu :-)
Agusinka strasznie mi przykro, że znowu szpital. Zyczę Wam oby więcej już malutka iść tam nie musiała. A jak się czuje Amelka? I dobrze, że starsza z tatusiem pojedzie :-).
Dawidowe padłam z tą Waszą kupą....u nas dziś goście byli i strzeliła na trwake na balkon no cóż piękna twarda była więc w papierek ładnie zabrałam i ani śladu po niej ehhh ten nieszczęsny nocnik...
Maqc a Tobie nie za dobrze z tym spaniem? Choć wczoraj poszłam prawie w Twoje ślady i o 22 już spałam :-).
Roxi oj to cieszę się niezmiernie. Tylko kiedy cobym mogła na kalendarzu odchaczać? To mówisz, że Ptyś łóżeczko pięknie kupa wymazał to tylko się cieszyć, że Cię w domku nie było. A jak tam piffko z koleżanką?
Dziulka spotkanko 19.08 raczej mi pasuje ;-), choć z M. nie rozmawiałam, ale on raczej nic nie planuje ;-)
Kroma mówisz miesiąc i już u siebie? Ale Ci zazdraszczam tego domku. I czekam z niecierpliwością na fotki :-). A i powiem Ci tyle jak Cię na FB ujrzałam ohh to w kompleksy wpadlam jaki Ty masz brzuszek i jakie super ciało...no kobito jak zobaczę, że narzekasz na swoje ciało to klaps murowany odemnie.
Dorisek a Ty też już masz minusa takiego jak z kRK nad morze, bo rozumiem wakacje, dużo pracy, ale żeby prawie 2 tygdonie się nie meldować nieładnie nieładnie. To myślałam, że ja nie zajrzę, bo będę miała sajgon w domku a jestem a Ty nu nu nu
Emiś a Ty też wpadasz wypadasz. Jesteś ale jakby Cię nie było? To samo się tyczy Iki, nie wspomnę o Idzie, Wioliś ostatnio ładnie się melduje, ale mało Cię mało kobitko. Renatka też chyba tylko w kuchni siedzi i pichci pyszności ;-) bo jest ale jakby jej nie było...zresztą jak reszta mam : Alicja,Mała mi, Moriam, E-lona, Happy, Rysia,Sheeney napisałabym jeszcze roxi Oxi, ale ostatnio nadrobiła swoją nieodbecność ;-) i ja sie pytam gdzie się reszta mam podziała ?? ehhhh
Wioli a Ty tą kuchnie gdzieś wkleisz czy nie bardzo??
Kania przez weekend nie zameldowana..no to chyba gdzieś pojechali i się wczasują :-).
no dobra póki co to tyle..........