margerrita
Fanka BB :)
dorisday2512 pomimo, ze kotow nie nawidzisz, wspolczuje, bo napewno nie byly to mile chwile, ale mam nadzieje, ze sierciuszkow nie rozjezdzalas po drodze,
monimoni dobrze, ze przeszlo, uwazaj na siebie i dobra lekture do lozka polecem,
mi oststnio cos brzuchol twardnie dosc czesto a jak troche postoje to mam taki silny ucisk jak by mi mialo cos z miedzy nog wypasc, a jak leze to od razu przechodzi, w srode ide oddac troche krwi na badania, mam nadzieje, ze morfologia sie poprawila
monimoni dobrze, ze przeszlo, uwazaj na siebie i dobra lekture do lozka polecem,
mi oststnio cos brzuchol twardnie dosc czesto a jak troche postoje to mam taki silny ucisk jak by mi mialo cos z miedzy nog wypasc, a jak leze to od razu przechodzi, w srode ide oddac troche krwi na badania, mam nadzieje, ze morfologia sie poprawila
. Ja na toxo też jestem"przeczulona", bo nie przechodziłam jej w przeszłości, a mam w domu kota, więc ostrożność jak najbardziej zachowana. Mimo tego zawsze boję się wyniku.
. W końcu udało mi się zasnąć. 
. Wstałam krótko przed 12 i piję poranną kawę. jeść mi sięnie chce,bo jadlam ok. 3
dzisiaj dalej skwar, ale od jutra zapowiadają znowu deszcz...i nie wiem czy się cieszę, czy już mi za przeproszeniem wszystko jedno