reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe poprostu noc jak z bajki hihihi ....
Moja jak czkawki dostanie to też z pół godziny ją trzyma a ma codziennie kilka razy nawet ...
makabra bo mi się wydaje że ona biedulka tak cierpi przy tym ojoj,, a ma to po moim mężu on też non stop czkawkuje i mój synek też .. ja to czkawke może 2 razy w życiu miałam.
Co do wózka to ja sobie na allegro upatrzyłam już coś chyba ale jeszcze nie jestem pewna :D
Narazie kupiłam nosidełko - fotelik samochodowy to jest fajne bo jako kołyseczka może być użyte więc na wyjście ze szpitala już mam coś a potem kupię wózek :P

reklama
Ida dziękuję. u dentysty było spoko - wprawdzie bolało, bo jedynka i to przy samej szyjce popsuta, ale dałam radę bez specjalnego przeżywania, bo pomyślałam sobie, że to przecież nawet nie jest namiastka tego co mnie czeka niedługo...

Ida dziękuję. u dentysty było spoko - wprawdzie bolało, bo jedynka i to przy samej szyjce popsuta, ale dałam radę bez specjalnego przeżywania, bo pomyślałam sobie, że to przecież nawet nie jest namiastka tego co mnie czeka niedługo...

dobre podejscie.
Jejku jak mi sie nic nie chce. wstaci prysznica mi sie nie chce a co dopiero wyjsc z domu i po klepach ganiac i to jeszcze tramwajem. Naszczescie tak wytyczam trase aby przystanek był blizko obu sklepów. A jak nikt mi nie ustapi miejsca to zwale kogos z miejsca z krzyzykiem

Powiem Ci ,ze dzielna jesteś. Dobrze ,ze masz takie nastawienie, moze bedziesz milo zaskoczona , bo ja wiem ze wizyta u dentysty (oczywiście nie zawsze) ale potrafi byc gorsza niz ten nasz "dzień zero".

ojoj, twardzielko moja:D:D:D gratuluję podejścia!!! ja miałam jedynkę leczoną akurat jakoś rok temu, ale w znieczuleniu i w pakiecie z założeniem licówek... a poza tym moja dentystka to tak wspaniała kobieta, że jak z reguły jechałam do niej wieczorem ze szkoły z pracy to byłam gotowa zasnąć na fotelu:D:D:D full relaks normalnie:D:D:D

a wiesz jak ja mam otwarty balkon to jakos nie czuje upału i mysle czy brac cos na długi rekaw. Muszedzis kupic termometr na okno bo nigdy nie wiem ile jest stopni. Ja go kupuje juz 5 lat ale przy małej sie przyda abym wiedziała jak ja ubrac na spacer

natolin - dobrze sobie to wytłumaczyłaś :-)
A ze mną było odwrotnie- w pierwszym trymestrze przeszłam leczenie kanałowe BEZ ZNIECZULENIA i po tym traumatycznym przeżyciu stwierdziłam, że już się nie boję porodu bo to na milion procent nie jest aż taki ból jak to co przeżyłam na fotelu dentystycznym ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry