Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi sie wydaje ze 37 tydzien to juz do wczesniakow nie zaliczaja tylko uznaja za donoszona ciazeantenka86z: dzisiaj właśnie zaczęłam 37 tydzień. Nie mam pojęcia czy gdyby dzidziuś urodził się dzisiaj to czy wsadzono by ją do inkubatorka... Wiem, że mój gin kazał mi wytrzymać jeszcze przynajmniej dwa tygodnie do porodu. Łatwo mu mówić![]()
ladygab: bardzo chciałabym rodzić w Trzebnicy. Byłam tam na jednym porodzie, mam tam znajomego lekarza, rodziła tam moja siostra i koleżanka... A co najważniejsze - nigdy od nikogo złego słowa nie słyszałam na temat tego szpitala. Ale jakby poród zaczął się na dniach, to nie mogę jechać do Trzebnicy bo nie mają tam oddziału neonatologicznego! Jakby córcia potrzebowała inkubatora, to odesłano by ją do Wrocławia. A mnie pozostawiono by w Trzebnicy...! Dlatego drugą opcją jest Brochów, ale traktuję to jako ostateczność. Chcę dotrwać ;-) A Ty gdzie chcesz rodzić?
Mam pytanie: z kim mogłabym się wymienić numerami, żeby w razie czego dać znać że to już? Przedstawić się mogę tutaj :-) Mieszkam z mężem we Wrocławiu.
To moja druga ciąża, pierwszą poroniłam w grudniu 2009. W styczniu poczęła się nasza dziewczynka (80% że będzie Justynka). Termin na 6 października. Jak coś jeszcze mam dodać to piszcie Kochane!
,baldachim też założony,ale materacyk i pościel mam w foliach,żeby się nie kurzyły.a zapomnialabym chcialam was zapytac czy macie juz gotowe łóżeczka?? to znaczy czy juz macie wszystko pozakladane przescieradlo posciel baldachim i juz jest gotowe i czeka??)

wiem co czujeszMnie moje drogie rozkłada coraz bardziej, zatoki:/ cała głowa mnie boli, nos zapchany:/ Smutno mi do tego:/ ...