Kruszynka tak jak dziewczyny piszą - Ślub nie jest najważniejszy.Ważne,żeby był szacunek,miłość i partnerstwo w związku,a tego żaden papierek nie zapewni.Więc spokojnie,głowa do góry wszystko w swoim czasie ;-)Teraz są inne czasy,więc rodzinką też się nie przejmuj,że podpytują czy komentują,olej i już ;-)
pszczylaszczka no to fajnie,też by mi się przydała taka Pani chociaż ten jedyny raz - teraz przed rozwiązaniem - okna u mnie brudne że szok hehe,a mężowi nie bardzo się chce ich umyć a mnie nie pozwala,no błedne koło normalnie
rykiavik najważniejsze,aby dzidzia była zdrowa,ale trzymam kciuki za tą upragnioną dziewczynkę
Lolisza ja też zazdroszczę męża pedanta.Ja to muszę gonić,bo sam nigdy się nie weźmie za coś w domu.Nerw mnie czasem ogarnia,bo właśnie przed ślubem było innaczej.Przychodziła sobota,robiliśmy podział- kto co ma robić i nie było problemu.Teraz jesteśmy 3 lata po ślubie i mam wrażenie,że przeoczyłam moment kiedy to mój szanowny małżonek(kochany owszem ) się tak rozleniwił.
monimoni no i weź się nie śmiej

A nie boisz się że Ci wylezie spod tej miski pieron jeden?Ja to bym siedziała i obserwowała hehehhe bo tez pająków nie znoooosze !