sparrowkot
Fanka BB :)
uffffffffffffffffffffffffffffff.............................zafarbowałam sobie właśnie czuprynę .. łeeeee ręce mi odpadają ...
Potem musiałam zmyć farbę - katorga ale się udało .. jednak nóg nie ogolę i będę dalej szeleścić aż się mąż może zlituje wreszcie !!! i pomoże ...
głodna jestem ale nie mam nic na obiad poprostu nic... moi rodzice dziś na grzybach więc jak wrócą uwarzą jakiś obiadek grzybkowy ;p
Mój synio zaraz kończy szkołę to budzę małża niech się zbiera po niego bo mnie się nie chce a na 16 na oddział położniczy i chyba sama będę drałowała kurde - to trochę daleko więc się boję tak samej teraz łazić . no ale siora nie ma czasu bo musi na warsztacie swojemu chopowi pomagać dziś .... mam nadzieje że mnie nie wystawi przy porodzie ;/
rzodkiewkę bym zjadła i frytkiiiii ....
Potem musiałam zmyć farbę - katorga ale się udało .. jednak nóg nie ogolę i będę dalej szeleścić aż się mąż może zlituje wreszcie !!! i pomoże ...
głodna jestem ale nie mam nic na obiad poprostu nic... moi rodzice dziś na grzybach więc jak wrócą uwarzą jakiś obiadek grzybkowy ;p
Mój synio zaraz kończy szkołę to budzę małża niech się zbiera po niego bo mnie się nie chce a na 16 na oddział położniczy i chyba sama będę drałowała kurde - to trochę daleko więc się boję tak samej teraz łazić . no ale siora nie ma czasu bo musi na warsztacie swojemu chopowi pomagać dziś .... mam nadzieje że mnie nie wystawi przy porodzie ;/
rzodkiewkę bym zjadła i frytkiiiii ....
...jutro przyjeżdżają do mnie rodzice więc może coś tam mamie szepnę, ona uwielbia na grzyby chodzić... ja właśnie gotuję fasolkę po bretońsku z tym że z warzyw wrzucam do niej wszystko co mam pod ręką - czyli robimy czystki w lodówce 
. Na szczęście mogłam kierownicę trochę podnieść i chyba pojeżdżę jeszcze ze 2 tygodnie. ;-)
. Brzuchol mam tak nisko,że wszystkie spodnie mnie cisną,a bluzki (nawet tuniki)są za krótkie
.
;-)