reklama

Październikowe Mamy 2010

DAWIDOWE - dokładnie, uszy do góry. Wszystkie jesteśmy z Tobą. Jak masz taką możliwość to może rzeczywiście poproś znajomych żeby przyszli chociaż na chwilę i Ci pomogli... bo samej to trudno wszystko ogarnąć tym bardziej, że masz teraz pod opieką Twoje kochane Maleństwo. No i cieszę się, że już w domku jesteś. U siebie to zawsze lepiej i człowiek szybciej do normalnej formy dochodzi....

reklama
Strasznie mi szkoda Ciebie Dawidowe:(((( ale pomyśl z dnia na dzień będzie lepiej i zbliżasz się do spotkania waszej trójki:)meżowi jak musi być ciężko, wkońcu niedośc ,że jego zona musi robić wszystko sama i wogle to jeszcze nie może zobaczyć swojej córeczki:(ale jak to mówią co Was nie zabije to wzmocni. Sciskam gorąco.

Dziulka
właśnie sąsiad przyjechał prosto z Francji i zjadłam francuskiego rogalika jejciu jakie to dobre:))ale Ci zazdroszczę, a powiem szczerze, że za słodyczami nie przepadam a to miód w gębie!!

Gratuluje dziewczynom rozpakowania ;-)

ja sie od 3 dni mecze bo stopy mi strasznie opuchly
bylam w piatek u lekarza ale cisnienie mialam normalne wiec odeslali mnie do domu

obstawione daty na tą chwilę

fasolkaania - 23.09
EFA - 27.09
monimoni - 28.09
Maga76 - 28.09
Alicja z K.Cz. 29.09
kasis - 30.09
LOLI77 - 1.10
dobranocka - 1.10
pszczylaszczka-2.10

także 1.10 oraz 28.09
już dwa razy obstawioną datą i nie można już ich obstawiać :D

ja obstawiam 3 pazdziernika, czyli 1 dzien po :)

wlasnie wrocilismy z zakupow, maz obkupiony, maluch tez i na koniec pojechalismy po piwko do sklepu i stwierdzialam, ze trzeba zrobic zapas i mam 10 karmi :-D:-D:-D
od paru dni pije tez ta herbatke z lisci malin, liscie mamusia mi ususzyla, nawet nie jeste taka zla, mam nadzieje, ze cos pomoze

dawidowe zycze wytrwalosci, juz niedgo bedziecie w trojke, wazne, ze juz w domu i nie stresuj sie laktacja, trzymam kciuki by wszytko bylo ok

no dzieciakow bedzie nam przybywac, super ja juz tez sie nie moge doczekac.

malutka kuchnia bardzo ladna, wiecie jaka my wtope z kuchnia zrobilismy, nie wymierzylismy odleglosci zmywarka zlewozmywak i zabraklo 5 cm by podlaczyc zmywarke do wody, mimo dokupienia najdluzszego wezyka i co mamy prowizorke zloczone dwa na tasme izolacyjna i tak sobie zmywamy :)

dziulka niezle sny, ja tez chce zamek

reklama
hej dziewczyny, widze ze juz coraz wiecej sie rozpakowuje:)

Ale ja wam powiem ze myslam ze dzis w nocy urodze! Obodzilam sie o 23 i brzuch mnie bolal wiec myslam ze to pecherz. Zrobilam siusiu ale i tak nieprzeszlo. To byl taki dziwny bol jagby mi ktos z kazdej strony na brzuch uciskal. Przechodzilo i wracalo co jais czas. Naprawde myslalam ze to skorcze bo czesm byly naprawde mocne. Tak mniej wiecej co 20 min ale nielegolarnie. Plus minus 10 min. I tak mniej wiecej do 2 nad ranem. Paniki nierobilam bo uznalam ze bol niewystarczajaco mocny by sie bac. No i potem zasnelam . Dzis czuje sie okej choc od rana kregoslop mnie boli i brzuch taki nabrzmialy ale juz tak nieboli. Chmmm... niewiem czy czekac do poniedzialku bo mam wizyte u gin czy morze wybrac sie na kontrole do szpitala? Bo przeciesz juz sie dobrze czuje tylko ze tak jakos mnie strach bierze ze to morze juz powolutku...

no wlasnie ja mialam identycznie w nocy, ale to nie byly skurcze, bo wiem jak skurcze wygladaja, wiec nie mam pojecia , moze maly naciskal mocno glowa w dol, nie wiem...dzisiaj juz lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry