pszczylaszczka
Fanka BB :)
mi wystawia lekarz do 2-3 dni po dacie, tak kazal pilnowac
Sugar and Spice mi chodzi, o to, kiedy tatus, lub ktos z zewnatrz czuje?
Sugar and Spice mi chodzi, o to, kiedy tatus, lub ktos z zewnatrz czuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wszystkie mamy po długiej przerwie.
Mam pytanie do wszystkich będących na L-4 bo już sama nie wiem co mysleć L-4 mam do 11 maja czyli do dzisiaj i teraz kiedy mam się zglosić po następne żeby mieć ciągłość, gin mówił mi że może mi wypisać jeden dzień wstecz ale nie wiem czy też w przypadku zachowania ciągłości. Miałam iść do gina w czwartek czyli 13 maja i prosić żeby dał mi od 12 maja mam nadzieję że tak można i że zachowuję ciągłość. Dobrze myślę czy lepiej iść jutro?
dorisday2512 a jaką miałaś sukieneczkę? Wklej zdjęcie.
... i proszę kogoś kto je przyjmuje o adnotację na mojej kserówce: wpłynęło dnia... ;-)Karen Możesz iść 13 maja. Tylko musisz powiedzieć,że L4 miałaś do 11 maja. Lekarz wypisze Ci od 12. Musisz potem pamiętać, do kiedy masz zwolnoienie. Ja na wszelki wypadek zanim oddam L4 w pracy- robię ksero.
A na dostarczenie zwolnienia do zakładu pracy masz 7 dni....
Malutka ... proszę bardzo