Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to mozecie puscic kciuki))))) odpowiedz dostane poniedzialek wtorek bo jeszcze maja kilka osob.
ale zaczne od poczatku. no wiec ubralam sie w czarne portki z kantem i koszule biala w paski czarne cieniutkie i zandaly czarne. wygladalam normalnie i bez przesady jesli chodzi o ubior i makijaz. stanowisko jakie by nie bylo - musze zaczac od kasjerki.moge ewoluowac bardzo szybko jak i wcale-zalezy od mojej jakosci pracy. w kazdym razie dalam czadu na maksa i z siebie wszystko. dowiedzialam sie ze praca 36.75h na tydzien, niedziele wolne, placa prawie 1500 euro brutto + 13stka+premia co 3 miesiace + 10% znizki na zakupy na caly sklep. grafik wisi 4 tygodnie do przodu z czego dwa ostatnie nie maja prawa sie zmienic. ogolnie wrazenie niezle. ja o soboie mowilam dosc duzo, o pracy i miedzy innymi o tym ze jak mnie ktos wqrwi to potrafie wyciagnac pazurki, i ze jetem kims kto szanuje ludzi i tego samego wymagam od innych.bla bla ... chyba zrobilam wrazenie pozytywne. zaczelabym u nich koniec pazdziernika poczatek listopada. wiec mialabym czas na ten miesiac wypowiedzenia spokojnie. jesli mi odpowiedza na tak to maaaatko od razu wale wypowiedzenie i... udaje sie na chorobowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wdupie z nimi!
:-).Z Tomkiem oczywiście wszystko już dobrze.:-)