reklama
Roxannka
Pracująca mama!
No to jeszcze ja na ostatek sie witam ;-)
czarodziejka, my zawsze chodzimy na kontrole po chorobie czy przeziębieniu, nigdy nie wiem czy coś się z tej choroby nie rozwineło a jak lekarz osłucha to jakoś jestem spokojniejsza
makuc, mąż chory ? No to witaj w klubie, mój od kilku dni "umierający"
Najgorsze jest to że i mnie cos zaczyna brać
Zdrówka dla twojego ślubnego i żebyście wy z Alutką się jakoś trzymały :*
Mi tam praca sprawia przyjemność hehe
A tak wogóle to ja ciebie podziwiam bo z dwójką dzieci, z tak małą różnica wieku i z tak niespożytą energią, to ja bym chyba oszalała ;-)
kania, wycałuj Oliwke w tego świeżo nabitego guza :* A jak ona się czuje wogóle ? Oby Tobie te bóle przeszły albo chociaż były troszke mniejsze
No i ogromniaste gratulacje dla twojej koleżanki w roli świżo upieczonej mamusi :-) Ale jej się kruszynka urodziła i to odrazu taka silna i samodzielna :-)
kania, makuc, ja uwielbiam Lennego
mamaagus, elwirka, e-lona, życze szybkiego uporania się z problemami, pechem i złym humorem i apeluje o powrót na bb
eliza, to ty masz chyba jakieś prorocze sny
No i zmykam bo rano do pracy, oj już wiem że bedzie się ciężko wstawało
czarodziejka, my zawsze chodzimy na kontrole po chorobie czy przeziębieniu, nigdy nie wiem czy coś się z tej choroby nie rozwineło a jak lekarz osłucha to jakoś jestem spokojniejsza

makuc, mąż chory ? No to witaj w klubie, mój od kilku dni "umierający"
Najgorsze jest to że i mnie cos zaczyna brać
Zdrówka dla twojego ślubnego i żebyście wy z Alutką się jakoś trzymały :*kochana za co ten podziw ?Ja podziwiam was ciebie Dziulka i Roxankę, że dajecie radę, bo ja bym wymiękła teraz.
Mi tam praca sprawia przyjemność hehe
A tak wogóle to ja ciebie podziwiam bo z dwójką dzieci, z tak małą różnica wieku i z tak niespożytą energią, to ja bym chyba oszalała ;-)kania, wycałuj Oliwke w tego świeżo nabitego guza :* A jak ona się czuje wogóle ? Oby Tobie te bóle przeszły albo chociaż były troszke mniejsze
No i ogromniaste gratulacje dla twojej koleżanki w roli świżo upieczonej mamusi :-) Ale jej się kruszynka urodziła i to odrazu taka silna i samodzielna :-)kania, makuc, ja uwielbiam Lennego

mamaagus, elwirka, e-lona, życze szybkiego uporania się z problemami, pechem i złym humorem i apeluje o powrót na bb

eliza, to ty masz chyba jakieś prorocze sny

No i zmykam bo rano do pracy, oj już wiem że bedzie się ciężko wstawało

Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
boszzzzzzz, niech mi sie @ skończy to jadę z toba, moriam!!!!!!!!!!!!będziemy się motywować smsowo

:no dawaj, jeszcze tylko raz", "no, już ostatni!" 

dziula, to ewidentnie tabsy... cos mi się po ciąży musiało poprzestawiać i ooo......... dopóki sama sobie okresu nie przesunęłam to było git
sorki, ze reszcie nie poodpisuję ale w "prywatnej umieralni" egzystuję i ja
jeszcze tylko GRATULACJE DLA PSIAPSIÓŁKI KANIOWEJ!!!!!!!!!!!!!!! (i wciąż kciuki za sis
):-)
rysiek, a zatoki niestety popalić dają ostro
pozdrów babcię;-)

:no dawaj, jeszcze tylko raz", "no, już ostatni!" 

dziula, to ewidentnie tabsy... cos mi się po ciąży musiało poprzestawiać i ooo......... dopóki sama sobie okresu nie przesunęłam to było git

sorki, ze reszcie nie poodpisuję ale w "prywatnej umieralni" egzystuję i ja

jeszcze tylko GRATULACJE DLA PSIAPSIÓŁKI KANIOWEJ!!!!!!!!!!!!!!! (i wciąż kciuki za sis
):-)rysiek, a zatoki niestety popalić dają ostro
pozdrów babcię;-)
dagisu
Fanka BB :)
Witam kochane, i od razu przepraszam za swą nieobecność!
Z racji tego, że mnie tak długo nie było chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w nowym roku!!
Ja to chyba już teraz Was nigdy nie nadrobię, ale będę się starać być na bieżąco. U mnie w sumie nic nowego. Małe problemy jak zawsze i ciągły brak czasu. Teraz zostałam sama z maluszkiem na kilka dni więc mam możliwość Was tu odwiedzić.
Poczytam zatem co u Was i pozdrawiam serdecznie
Z racji tego, że mnie tak długo nie było chciałam Wam wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w nowym roku!!
Ja to chyba już teraz Was nigdy nie nadrobię, ale będę się starać być na bieżąco. U mnie w sumie nic nowego. Małe problemy jak zawsze i ciągły brak czasu. Teraz zostałam sama z maluszkiem na kilka dni więc mam możliwość Was tu odwiedzić.
Poczytam zatem co u Was i pozdrawiam serdecznie
dagisu- łelkom bak!
ida- trzymam za slowo! tylko znowu sobie w cyklu nie majsterkuj, bo do lata wypadaloby brzuchola wycwiczyc
)
edit: godzina 1;00. Jeszcze nie spie, Maura sie przebudzala co jakis czas, w koncu dalam butle mleka, wypila , pomarudzila i spi. Czy to kolejny skok wzrostowy, bo juz ktoras noc z rzedu mamy pobudke na dodatkowa butle. Albo zeby,,,
lece do lozka , dobranoc
ida- trzymam za slowo! tylko znowu sobie w cyklu nie majsterkuj, bo do lata wypadaloby brzuchola wycwiczyc
edit: godzina 1;00. Jeszcze nie spie, Maura sie przebudzala co jakis czas, w koncu dalam butle mleka, wypila , pomarudzila i spi. Czy to kolejny skok wzrostowy, bo juz ktoras noc z rzedu mamy pobudke na dodatkowa butle. Albo zeby,,,
lece do lozka , dobranoc
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Bry...
Czyżby dziś pierwsza :-)
Nocka spokojniejsza w porównaniu do wczorajszego zasypiania (wyrwany szczebelek w łóżeczku).
Z mężem nijak...
Z kręgosłupem bez zmian, czyli dalej boli, nawet plaster na plecy nie pomógł :-(
Dziś znów stomatolog mnie czeka i to dopiero o 19.30.
CzarodziejkaM i jak dziś lepiej???
Kroma fakt nigdy nie wiemy obok kogo mieszkamy...
Rysia cieszę się, że u Ciebie lepiej a Miłosz to chyba późno spać chodzi ale śpi za to dłużej??? A jak babcia daje radę z rozbrykanym prawnusiem??? A co Twojej koleżance się stało, że musi iść na taki zabieg???
Dawidowe spore te pudełka :-) Powodzenia na wizycie u alergologa i na szczepieniu w czwartek !!!
Elwirka współczuję pechowego dnia, ja sobie nie wyobrażam żeby Oliwia miała spać w wózku... może zacznijcie ją kłaść do łóżeczka, czemu Ona tam nie śpi???
Dziulka cieszę się, że Leane tak szybko się zaadaptowała u niani. Tobie z czasem też przyjdzie to łatwiej, dziś masz wolne więc korzystaj z każdej chwili z nią :-)
E-lona a co się stało, że bez humoru jesteś??? Twoje dzieciaczki zdrowe???
Elizabennett głowa przestała boleć??? A jak Adaś???
Eliza, Nat - siostra lepiej się czuje i wczorajsza wizyta u prof nastroiła ją pozytywnie :-)
Moriam twarda jesteś, że masz siłę po całym dniu jeszcze ćiwczyć !!! A co do nocnego jedzenia też przerabiamy...
Roxannka Oliwia całkiem nieźle ale chyba jakiś skok przechodzi bo się bardzo zmienia, poza tym jest niespokojna, nocki zarywamy jak Wy, a w dzień po powrocie z żłobka też jakaś nieswoja...
Ida na te zatoki to coś bierzesz??? mnie się na szczęście @ powoli kończy i trzymam kciuki, żeby Twoja też w końcu se polazła het...
Witaj Dagisu :-)
Czyżby dziś pierwsza :-)
Nocka spokojniejsza w porównaniu do wczorajszego zasypiania (wyrwany szczebelek w łóżeczku).
Z mężem nijak...
Z kręgosłupem bez zmian, czyli dalej boli, nawet plaster na plecy nie pomógł :-(
Dziś znów stomatolog mnie czeka i to dopiero o 19.30.
CzarodziejkaM i jak dziś lepiej???
Kroma fakt nigdy nie wiemy obok kogo mieszkamy...
Rysia cieszę się, że u Ciebie lepiej a Miłosz to chyba późno spać chodzi ale śpi za to dłużej??? A jak babcia daje radę z rozbrykanym prawnusiem??? A co Twojej koleżance się stało, że musi iść na taki zabieg???
Dawidowe spore te pudełka :-) Powodzenia na wizycie u alergologa i na szczepieniu w czwartek !!!
Elwirka współczuję pechowego dnia, ja sobie nie wyobrażam żeby Oliwia miała spać w wózku... może zacznijcie ją kłaść do łóżeczka, czemu Ona tam nie śpi???
Dziulka cieszę się, że Leane tak szybko się zaadaptowała u niani. Tobie z czasem też przyjdzie to łatwiej, dziś masz wolne więc korzystaj z każdej chwili z nią :-)
E-lona a co się stało, że bez humoru jesteś??? Twoje dzieciaczki zdrowe???
Elizabennett głowa przestała boleć??? A jak Adaś???
Eliza, Nat - siostra lepiej się czuje i wczorajsza wizyta u prof nastroiła ją pozytywnie :-)
Moriam twarda jesteś, że masz siłę po całym dniu jeszcze ćiwczyć !!! A co do nocnego jedzenia też przerabiamy...
Roxannka Oliwia całkiem nieźle ale chyba jakiś skok przechodzi bo się bardzo zmienia, poza tym jest niespokojna, nocki zarywamy jak Wy, a w dzień po powrocie z żłobka też jakaś nieswoja...
Ida na te zatoki to coś bierzesz??? mnie się na szczęście @ powoli kończy i trzymam kciuki, żeby Twoja też w końcu se polazła het...
Witaj Dagisu :-)
witam. robię więc podejście nr. 2
dzisiaj u nas standardowo nocka ok. spać Agusia poszła chwilę przed 18 bo już jak postanowi wejść do łóżeczka to nie ma siły żeby ją odciągnąć. wstała o 8 bo całą piżamkę miała przesikaną. ja już nie wiem jakie jej pieluchy zakładać. codziennie praktycznie przecieka pielucha. ale zmieniliśmy jej i w pierwszą noc poz zmienia było ok a dziś to wyglądało jakby za lekko zapiętą miała bo się zsunęła więc to może przez to ehh. poza tym u nas nic ciekawego ale Agusia znów się strasznie slini więc pewnie cały czas kolejne ząbki już się szykują. bardzo ładnie teraz wychodzą i najważniejsze, że bezproblemowo.no a teraz jem śniadanie bo Agusia jadła już dawno i niedługo drugie będzie jeść potem jakąś zupkę zrobię na pierwsze danie i jak się nie rozpada to na spacerek może pójdziemy. buziaki:*
dzisiaj u nas standardowo nocka ok. spać Agusia poszła chwilę przed 18 bo już jak postanowi wejść do łóżeczka to nie ma siły żeby ją odciągnąć. wstała o 8 bo całą piżamkę miała przesikaną. ja już nie wiem jakie jej pieluchy zakładać. codziennie praktycznie przecieka pielucha. ale zmieniliśmy jej i w pierwszą noc poz zmienia było ok a dziś to wyglądało jakby za lekko zapiętą miała bo się zsunęła więc to może przez to ehh. poza tym u nas nic ciekawego ale Agusia znów się strasznie slini więc pewnie cały czas kolejne ząbki już się szykują. bardzo ładnie teraz wychodzą i najważniejsze, że bezproblemowo.no a teraz jem śniadanie bo Agusia jadła już dawno i niedługo drugie będzie jeść potem jakąś zupkę zrobię na pierwsze danie i jak się nie rozpada to na spacerek może pójdziemy. buziaki:*reklama