Beczulinda
Fanka BB :)
Słabo widać..Cześć dziewczynymy dzis juz po wizycie
wszystko ok z usg 11 tydz 1 dzien dzidzia prawie 4, 5 cm ... Powiedzcie mi to moze byc siusiak? Pewnie i tak powiecie ze za wczesnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słabo widać..Cześć dziewczynymy dzis juz po wizycie
wszystko ok z usg 11 tydz 1 dzien dzidzia prawie 4, 5 cm ... Powiedzcie mi to moze byc siusiak? Pewnie i tak powiecie ze za wczesnie
![]()
Ja tak mialam dwa dni temu i samo przeszło.Hej dziewczynydzisiaj coś mi się zaczęło dziać i nie wiem o co chodzi, mianowicie przy schylaniu się mam taki dziwny ból jakby w klatce piersiowej lub z tyłu pleców między łopatkami, w ogóle nie wiem co to może być, nigdy czegoś takiego nie miałam...
Beczulinda No właśnie pamietam ta wiadomość dlatego pytam
Agatki jeszcze nikt nie chciał dotykać mojego brzucha ale ze ja bardzo tego nie lubię to już obmyślilam cały plan jak powiedzieć ze sobie nie życzę
Om 11 tc 5 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 10 tc 4 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307][/QUOTE podzielisz się ze mną tym planem? Już się boję weekendu. Przyjeżdża w niedzielę moja przyjaciółka i ona już w 7 tyg jak była to non stop trzymała rękę na moim wkleslym jeszcze brzuchu... teraz już trochę to widać i pewnie znów będzie to samo...