reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Jakby mój mąż to poczytał to by padł z wrażenia. Jeszcze pracuję i jak wracam do domu to mam ochotę tylko do łóżka, ale spać...Chyba muszę nad sobą popracować.

reklama
hehe dobry temacik!:] ja musze przyznac,że nie miałam zabronione i od poczatku ciązy niczego sobie nie odmawiałam,choc na poczatku te wymioty meczyły to tak nie było intensywnie,ale za to teraz nadrabiam;) i do tego móje kochanie kiedy tylko chcem to nie mówi nie,bo cóz od samego poczatku przyzwyczaiłam go do myśli,że"Kobiecie w ciąży nie wolno odmawiac.."hehe;):-) miłego dzionka mamuśki-zboczuszki:-);-)Pozdrawiam!:rofl2:

Dziękuję Kochane (to wczoraj byłam u gin :-p). Powiem Wam, że załamałam się jednym ! Wczoraj była bardzo duża kolejka ponieważ od dziś przez 4 dni pan dr nie robi Monitoringu i wczoraj był nawał ludzi...Tak czy inaczej pierw były wizyty...
I ja przyszłam o 18:15, ponieważ wizytę miałam mieć o 18:30 i nie wiem czemu było obsunięcie czasu i weszłam dopiero o 19:30 i godzinę i 15 minut stałam i opierałam się o ścianę w duchocie czekając na swoją kolej i wyobrażacie sobie, że żaden mężczyzna nie puścił mnie żebym sobie usiadła ?:angry::baffled::baffled::baffled::angry::angry: Przecież bym zabiła Andrzeja jakby nie puścił kobiety w ciąży na krzesełko w poczekalni ! Chociaż wiem, że by tak nie zrobił... ciśnienie chyba już mi zanikło i jak weszłam do gin to dał mi dojść do siebie, był bardzo pomocny po czym zaczęły mi się za minute ręce trząść i miałam 150/80... ale ogólnie z resztą wszystko ok :) nawet waga stoi w miejscu pomimo rosnącego już brzuszka:-)
Doskonale Ciebie rozumiem rybka, ja chyba przebiję wszystkich, bo to co mnie spotkało przy punkcie pobierania krwi przechodzi wszelkie pojęcie:szok: byłam na czczo i źle sie czułam, bo to był okres nudności i wymiotów, kolejka ogromna ale kobitka za mna mowiła ze mam wejsc bez kolejki bo tam kartka wisi, że kobiety w ciąży wchodzą bez czekania, poszłam na początek, poinformowałam, że jestem w ciąży i korzystam z pierwszeństwa oczywiście dziadki wzburzone, jakaś baba mnie krytykuje, zaczęłam wyciągać kartę ciązy a tu nagle drzwi się otwierają i dziadek mnie popchnął zeby wleźć i mnie nie przepuścić:szok::szok::szok: zobaczyła to pielęgniarka i po mnie wyszła nie omieszkajac zwrócić uwagę wrednym ludziom... nie mam słów...

Rozgadała się, na wyobrażała sobie i pobiegła do męża ! haha:-):-) Ale dobrze, dobrze:-p:-p

heheh a co miałam mu pozwolić czytać?? zobaczył tylko że poruszyłam ten temat i zdziwił się, że tak późno:-) czasem pyta się o czym rozmawiamy, ale to są nasze sprawy więc szczegółów nie zdradzam:-) wczoraj byłam za bardzo zmęczona na seks, ale dziś rano to sobie odbiłam ehhehehe, a mój mężczyzna mi powiedział potem, że od momentu jak jestem w ciąży jakiś demon jestem i już nie umie mi sie oprzeć:szok: zawsze mówił, ze jestem seksowna, pociągajaca, ale umiał odmówić, gdy zbierał się na siłownię, a teraz nie:-D

Ja za trzy godziny mam wizytę i mam nadzieję, że już się dowiem jaka będzie płeć... W końcu to 16 tc a z tego co wyczytałam niektóre z Was wiedziały już w 13!!
Idziemy z nastawieniem, że nieważne co będzie, byleby tylko był zdrowy synek:-D

nio nio Tygrynka tylko ten zdrowy synuś :tak::tak::tak: ja też tak poproszę, chociaż zawsze chciałam mieć pierwszego chłopca to teraz jak juz jestem w ciąży to nie ma to dla mnie takiego znaczenia ale miło by było:-D

a my właśnie skkończyliśmy 15 tydzień i po dzisiejszej wizycie nic nie było widać nóżki złączone i odwrócone dupcią...;) ale mój M po wyjściu z gabinetu mówi że ma jego twarz że będzie chłopak ;)))))

reklama
Do góry