Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój termin to 11 luty, a może przesunie się na Walentynki:-) Fajnie by było, bo w dzień dziecka dowiedziałam się że jestem w ciąży. Więc mam daty łatwe do zapamiętaniaa wracając do tematu do dzidzie czuję coraz częściej:-):-)

chyba sie zaprę, ale nie wylezie mi tego dnia dziecko
Laski ja chciałam złożyć sprawozdanie z mojej wizyty poniedziałkowej. A więc.. Płci nie poznaliśmy jeszcze, ale wiemy, że dzidziol jest zdrowy jak ryba i rozwija się prawidłowo. Ma około 13 cm ;-) Widzieliśmy dwie małe rozcapierzone łapki i malusie śliczne paluszki, słodki brzusio, nóżki i piękny kręgosłupik jak u małej szproteczkiA jak Wasze wizyty? Piszcie relacje
![]()
ze mna i dzidzia wszystko oki, nastepna wizyta 24.09, dziś pierwszy raz nie miałam USG, ale lekarz badal brzusio i wszystko jest oki;-) cieszę się, że u Ciebie też wszystko ok, oby tak dalej;-)Laski ja chciałam złożyć sprawozdanie z mojej wizyty poniedziałkowej. A więc.. Płci nie poznaliśmy jeszcze, ale wiemy, że dzidziol jest zdrowy jak ryba i rozwija się prawidłowo. Ma około 13 cm ;-) Widzieliśmy dwie małe rozcapierzone łapki i malusie śliczne paluszki, słodki brzusio, nóżki i piękny kręgosłupik jak u małej szproteczkiA jak Wasze wizyty? Piszcie relacje
![]()
jak pisałam w temacie luty 2010ze mna i dzidzia wszystko oki, nastepna wizyta 24.09, dziś pierwszy raz nie miałam USG, ale lekarz badal brzusio i wszystko jest oki;-) cieszę się, że u Ciebie też wszystko ok, oby tak dalej;-)
brrrrrrrrrr