Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kasiorku ja tez mam 15 pazdziernika o16.20 mam nadzieje ze pokaze mamusi wzystko , juz odliczam dnieja mam wizytę 15 października, ale jutro idę do innego lekarza sprawdzić to, co mnie niepokoi, myslcie o mnie o 11:20;-)
A to spryciuszek malutkia mi dzidzia dzisiaj pokazała pleckii niewiem kto mi się w brzuchu wierci;-) ale wiem że jest zdrowe i prawidłowo się rozwija
Może przed gin. się wstydziło?
a wiecie co... mi tak się od jakiegoś czasu "wydawało"...cośtam gdzieśtam...ale w 16tc moja gin mówiła, że mało prawdopodobne..
a od wczoraj mam bańko - kopanka![]()
no to cool..eeee tam..... każda ciąża jest inna i moja koleżanka czuła malucha już w 14 tyg.
a ja już tak na pewno czuję ruchy malucha od tygodnia i też są to takie bańko-kopanka

Ja już kopanka czułam w 17 tygno to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...
a ona: mhm....
a usg we wtorek
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)
( wiem łatwo się pisze ja 15 pewnie zawału dostane przed usg
)