reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
no to cool..
bo jak poszłam do ginki i ona pyta czy już czuję to ja że chyba tak...ale pewna nie jestem...:-D
a ona: mhm....:szok:
a usg we wtorek:wściekła/y:
no to stresa się ma. Ale musi być dobrze :-)

niekótre czują w 22 dopiero i tez jest to ok. Także luzik. Ja tez dopiero na bank poczułam pod koniec 19 tygodnia. teraz czuje często. A moaj mama i babcia już mnie straszyły. Wczesniej możliwe ze czułam ,ale ręki za to bym sobie nie dała obciąć :)

reklama
Kataszonku może to rzeczywiście chodzi o śluz?dajcie sobie chwilę wytchnienia a potem spróbujcie z lubrykantem, jak nie da rady to lepiej sobie odpuśccie :-( co prawda piszesz, że nie ma żadnego plamienia więc nie jest najgorzej!

mi też żal mojego męża, bo nawet za bardzo się nie chcę czulić do niego, bo szybko się napalam:zawstydzona/y: a teraz żaden skurcz nie jest wskazany:-(

Emilciaa! Trzymam kciuki, zeby nie bylo zacisnietych kolanek!!!:-)

Hej dziewczynki :) przepraszam, że tak późno piszę, ale naprawdę nie miałam wcześniej czasu. No więc przejdę do sprawy... Dzidziuś pokazał się idealnie:-)
w całej okazałości.
Sulwie,
nóżki rozchylone :-) Będziemy mięli SYNUSIA!!!
Maluch jest zdrowy, wszystkie narządy dobrze rozwinięte, serduszko o prawidłowej budowie, układ pokarmowy i pęcherz tez, także baaardzo się cieszę i jestem w końcu spokojna, bo ostatnie USG miałam bardzo dawno temu w 12 tyg. Także dołączamy do grupy chłopaków. buziaki dziewczynki

Życzę wszystkim dziewczynkom, które martwią się o przyszłość swoich Maleństw / kataszone, edyta/, by wkrótce, na następnym badaniu wszystko się ustabilizowało. Dbajcie o siebie dziewczynki i dużo odpoczywajcie.

No faktycznie KAtaszonku nie za wesolo...a j to sie przyznam ze sie martwie ze temu mojemu to sisior w koncu odpadnie(prawo ewolucji)-narzady nieuzywane ulegaja redukcji hahaha...juz nawet nie pamietak kiedy mielismy jak to on nazywa happy time:p

a ja sie balam ze bede w grupie tych co czuja dopiero po urodzeniu bo za duzo tluszczyku maja. na szczescie poczulam w ostatnim dniu 18 tygodnia, czyli praktycznie na samym poczatku 19 :)

a ja wnioskuje o wpisanie mnie na liste z terminem na 18 luty!! oczekujemy dziewczynki! niestety jeszcze sie nie zdecydowalismy na imie dla naszego skarbusia.. gratulacje dla wszystkich mam ktore juz znaja plec. pozdrawiam i dzieki

reklama
Do góry