Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i szczerze mowiac nie wiem czy przemowilo do mnie to za porodem calkowcie naturalnym bez znieczulenia nawet itd.. jedno jest pewne, zobaczenie dzidzi to najpiekniejszy moment w zyciu,,, tak mi sie wydaje bo nie wiem jeszcze 

Mnie już mdłości i wymioty męczą trzy i pól tygodnia. Zaczęło się dokładnie z nastaniem 6 t.c. Odliczam dni do końca pierwszego trymestru. Mdli mnie prawie cały dzień - zaczyna się od 5 rano i kończy wieczorem. W ciągu dnia może mam ze dwie, trzy godziny wytchnienia.
Pod względem samopoczucia to najgorszy okres w moim życiu.
Leżę jak kłoda większość dnia, bo ruch wzmaga mdłości. Mam wstręt do telewizora, hałasu, zapachu jedzenia kotów, wyziewów z kuchni sąsiadów, hałasu (a z jednej strony mieszkania ulica, z drugiej remontują budynek), zapachów gotującego się jedzenia.
Moim jedynym przyjemnym zajęciem jest czytanie książek - mam niezłe tempo, bo wychodzi jedna książka średniej grubości dziennie![]()