reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Aniez jak tak czytam jaką ty rozmaitość swoim chłopakom serwujesz to masz wrażenie, że ty non stop przy garach stoisz, a w to nie uwierzę:-);-). Catering jakiś masz?

reklama
a ja sie zaczynam martwic wzrostem Olki....na stojaco, z wyprostowanymi nozkami ma okolo 80cm...jak na nia patrze wydaje mi sie wysoka, no ale na kilku miarach wychodzi tak samo...
dobrze ze udalo mi sie z tym genetykiem, bo taki niski wzrost tez rzutuje na podejrzenie jednej z chorob...

Marta, ale 80cm, to nie tak znowu malo.

Mloda ma jakies problemy skorne. Dostala tutejszy odpowiednik polskiego Elcom. W Polsce elcom kosztuje 23 zeta, w Meksyku jego odpowiednik okolo 30 dolcow. Noz *****, niech ktos mi powie, ze Meksykanie sa biedni...

Marta po twoim poscie az poszlam zmierzyc Natke. Na tyle ile sie udalo ma ok. 83 cm, wiec niewiele wiecej. Wg siatki centylowej to 80 jest troche ponizej 50tego centyla, wiec wg mnie nie masz sie co zamartwiac :-)

Po wizycie:
M. jeszcze tylko dzisiaj i jutro po 1 zastrzyku. Zinnat do 7 dni łącznie mam podawać we czwartek do kontroli
J. znowu ma szmery na oskrzelach. Sam elofen nie pomógł więc musiał włączyć antybol :-( również we czwartek do kontroli...

JA CHCE WIOSNE!!! NIENAWIDZE ZIMY!!!!

O matko, masz się Agnieszka z tymi chorobami chłopaków :no: i to obaj na raz, zdrówka jeszcze raz dla obu smyków ;-)

Ja też chcę wiosnę, nie znoszę zimy i tych rzężących ludzi w autobusach :no: Odwołałam rehabilitację w tym tyg, mała już od 3 tyg nie ćwiczy (poza jedną godzinką w zeszły wtorek).
Martuś 80cm to ok, nic na siłę... Nie martw się na zapas ;-)

reklama
Agnieszka zdrowka dla chlopakow! Ty faktycznie masz 3 swiaty z chorobskami.

My Bartuli nic mamy nie podawac, poza sokiem z cebuli, ale to ostroznie. Powinno samo przejsc... oby...

Do góry