reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja maluszków

No właśnie dzisiaj lekarka powiedziała mi ze tran jest dobry. Poleciła mi też żebym dawała vibovit junior w okresie jesieni i zimy 1 saszetkę dziennie

reklama
Multi sanostol jest jeszcze od 1 r.ż

A jeszcze mam takie info, to tu wkleje

Jezeli podajecie Vigantol (witamina D) swoim maluchom to proszę przeczytajcie uwaznie informacje podaną w załaczniku
Temat dotyczy wycofania pewnych serii tego leku z powodu wdania się zanieczyszczeń chemicznych w procesie produkcyjnym.

Lek jest dość powszechnie stosowany u małych dzieci, stąd jesli tylko macie taki lek w domu to sprawdźcie koniecznie nr serii.
Prawdopodobnie Vigantol jest obecnie niedostępny w aptekach, a jeśli jest to lepiej prosić o zamiennik.

Malbertka ;-) z tym Vigantolem to juz stara historia... ale dobrze ze przypomnialas...moze ktorejs z dziewczyn to umknęło i nieswiadoma jest...

co do witaminek to ja niczego nie daje... lekarz nic nie gadal a ze Monia jest dosc racjonalnie zywiona... jedyne co to OmegaMed dostawala ale to raczej nie witaminka... witamine D daje jej jak mi sie przypomni...musze sobie to zapisac bo teraz to jej potrzebne ale lekarz kazal nam dawac co drugi dzien i....miesza mi się, zapomninam :-(

mam ogłoszenie - dla mam kąpiących dzieci w emolientach - znalazłąm alternatywę dla drogiego Emolium czy Olian...olejek do kąpieli (z serii Linomag) - 200 ml za niecałe 8 zł ;-) na Moni testowałam i jestesmy zadowolone ;-)
oto on - Linomag, olejek do kąpieli dla dzieci i niemowląt, 200 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie tylko od razu mówie ze tekst ze nie zostawia osadu na wannie to pic na wode ;-) troche nalewam do wody a Monia jest taka tłusta ze ostatnio nawet jej kremami nie maluje ;-) no i skład ma to cos bardzo podobne go emulsji do kąpieli z serii Oillan ;-)

Rubi to super. Myśmy kąpały w tym Babydreamie z rossmanna i powiem ,że też ok. Tyle, że on ponad dyszkę a Linomag u nas zawsze na topie i do buźki i do pipci także super dzięki wielkie za info!

izabela ;-) niczym juz nie smaruje bo skora jest taka mieciutka i tłustawa... co mycia tez niczego wiecej nie uzywam...na emolium bylo napisane ze ma wlasciwosci myjace i tak jakos sie przyzwyczailam ze niczego juz nie uzywam od daaaaaaaaaaaaaaaawna...

tak myślałam, ale wolałam się upewnić ;-) dzięki :-)
a jakiego proszku używasz do prania ubranek Moni? tzn dziecięcego czy dla dorosłych? to pytanie kieruję również do andariel :-)

reklama
Do góry