D
dziunka24.
Gość
To mnie troche dziewczyny pocieszylyscie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witajcie kochane, musze wam sie pochwalic, ze dzis wieeelki dzien, ODPADL KIKUCIK Z PEPUSZKA![]()
tutaj do pielegnacji pepuszka nic sie nie uzywa, nie nalezy go w ogole przemywac, tylko sam ma sobie obeschnac i odpasc, tak wlasnie robilam i dzis moja laleczka zostala wlascicielem prawdziwego pepuszka![]()
to wielki dzień dla Was
też chciałbym zeby tak łatwo poszło to w naszym wypadku- ale to takie gdybanie - młody musi najpierw zacząć współpracować

:-):-)a zdazysz umyc te wszystkie faldki i glowke? bo ja to mylam tak szybko. tu polalam, tu prztarlam, chyba nawet o pupie zapomnialam z wrazenia ... i potem chusteczkami nawilzanymi przecieralam ..U mnie wyje podczas kąpania.Na razi co drugi dzień go kąpiemy ale chyba musi się przyzwyczaić,dla mnie to stres ogromny i raz dwa i na ręczniczek:-)jak jużgo zawine w kokon to się uspokaja.
No co Ty! to było ledwo zamoczenie pupy szybkie myju myju, paszki ,głowkę zdązyłam delikatnie wodą i bek jak nie wiem coa zdazysz umyc te wszystkie faldki i glowke? bo ja to mylam tak szybko. tu polalam, tu prztarlam, chyba nawet o pupie zapomnialam z wrazenia ... i potem chusteczkami nawilzanymi przecieralam ..
i na tym koniec.Dobrze że pupcie umyłam bo tam najbrudniej wiadomo.