kasiadz
Fanka BB :)
ja jem wszystko co w ciąży czyli chyba wszystko. Tak kazali na sr oraz doradca żywieniowy.A ja mam pytanie odnośnie kupek. Czy wasze maluszki też popuszczają między normalnymi kupkami? I czy kupki takie ze śluzem , trochę ciągnące i o zapachu kwanawym to normalne, czy muszę bardziej uważać na dietę, bo u mojej małej takie właśnie są i nie wiem czy to zdrowy objaw, czy nie.A wogóle stosujecie jakąś dietę np. mało mleka i nabiału, mało czekolady, pomidora jajka itd.Bo ja jakoś się boje tego jeść, może stopnowo zaczne wprowadzać, ale coś czuje że bez alergi się nie obędzie, oby nas to omineło.
Co do kupek to u nas popuszczania nie ma, bo co chwilę jest nowa kupka. Czasami to sobie poprostu odpuszczam przewijanie i czekam do kolejnego karmienia bo nie wyrabiam. Mała wstaje i już ma nakupkane ale najpierw ją karmie bo jak jest głodna to nie daje się przewinąć, później przewijam, po przewijaniu znowu chce jeść więc znowu kamie a w trakcie ta robi kupkę i tak można w nieskończoność więc po przewinięciu i drugim karmieniu odpuszczan sobie kolejne przewinięcie
nasze kupki są żółte, wodniste i mają trochę grudek