agawa75
Fanka BB :)
MagdaCha mam pytanie do Ciebie!Czym charakteryzuje się to wzmożone napięcie mięśniowe??Bo my też mamy skierowanie do neurologa ale na usg główki bo podobno za szybko rośnie 5cm od porodu a powinno być 1cm na miesiąc więc jeden cm za dużo!!Lekarka też sprawdzała jak mała reaguje na brzuszku, ale ona leży bardzo wysoko dźwiga główkę i potrafi tak leżeć i nie denerwować się jakieś 15min potem troche pada z sił i zaczyna się złościć.Lekarka powiedziała, że raczej z napięciem mięśniowym jest ok tylko ta główka
A swoją drogą moja starsza córka ma 4 lata a nigdy nie była tak skrupulatnie badana jak Amelka!!Może to i dobrze, że lekarka jest taka dokładna, ale jak to Fredka powiedziała pobiegam sobie po lekarzach!!
A swoją drogą moja starsza córka ma 4 lata a nigdy nie była tak skrupulatnie badana jak Amelka!!Może to i dobrze, że lekarka jest taka dokładna, ale jak to Fredka powiedziała pobiegam sobie po lekarzach!!
i lekarka nic nie mówiła- też jesteśmy po wizycie u neurologa- mały robi samolocik leżąc na brzuchu , jutro wizyta u rehabilitanta- zobaczymy co ten powie , no i jeszcze usg głowy , ale z tym chyba nie zdążymy , bo ciemiączko bardzo szybko zarasta a wizyta dopiero w lutym