reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
Kamilala fajna bryka i kolorek mocny. Podobaja mi sie takie zywe kolorki, a ze czerwony, to juz nie bedziesz musiala niczego przyczepiac, zeby ktos nie zauroczyl. ;-)

Monika o tym zostawianiu wozka na dole nie pomyslalam.... dobrze ze mozesz cos takiego zrobic, u mnei to bym chyba tego wozka na oczy juz nie zobaczyla...

Karlam W mojej klatce na 6 mieszkań 4 zajmują młode małżeństwa. Dwa z nich przetrenowało już zostawianie wózka na dole klatki (pod warunkiem, że domofon działa) ;-) Także raczej nie boję się, że mój nagle zniknie. Tym bardziej, że na noc Maciek może go wnościć do góry pod drzwi naszego mieszkania, a rano znowu go znosić :-) Pytanie czy będzie mu się chciało ?;-)

reklama
Do góry