• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

Karlam W mojej klatce na 6 mieszkań 4 zajmują młode małżeństwa. Dwa z nich przetrenowało już zostawianie wózka na dole klatki (pod warunkiem, że domofon działa) ;-) Także raczej nie boję się, że mój nagle zniknie. Tym bardziej, że na noc Maciek może go wnościć do góry pod drzwi naszego mieszkania, a rano znowu go znosić :-) Pytanie czy będzie mu się chciało ?;-)

A ma wyjście?;-) :-) :-)

reklama
ech, ja mam 2 pietro, zero windy i raczej nie bede zostawiac wozka na dole, bo chcialabym go jeszcze miec. :-( Chcielismy garaz wynajac, ktory stoi u nas na podworku, ale niestety, administracja nie moze sie zdecydowac, czy ten garaz wynajmowac, czy zburzyc. A ostatnio to juz mnie calkiem rozwalili stwiredzeniem, ze nie wiedza, czy ten garaz to jest ich. :szok: :eek: jeden wielki bajzel maja w papierach i tyle. :wściekła/y:

Dzięki dziewczyny...:happy:
Wózek to Implast Volant 3. Kupiłam go na allegro za 1299 zł (spacerówka i gondola) + fotelik za 339 zł....

xmamuśka ja swój wózek tez zostawię dla drugiej pociechy ( nie mam jeszcze jednej , a druga już w planach :tak:) . A jaki fajna niunia w twoim wózku leży....pozazdrościć tylko i cierpliwie czekać na swoje mogę....:tak:

Ja na szczęście mam dużą windę i tylko kilka schodków będę musiała pokonac. A wózek tez zostawiac będe pod drzwiami mieszkania...bo w mieszkaniu to miejsca raczej - niet. Ewentualnie balkon latem zostaje....

Fajnie, ze macie juz Wasze wozeczki w domku. Ja moj bede miala jak sie maluszek urodzi, chyba, ze jeszcze nam sie odmieni. Doszlismy do wniosku, ze nie mamy miejsca, zeby trzymac ten wozek 2 miesiace w domu. Ale moze i jepiej, moze w styczniu beda wyprzedawac jakies "stare" modele z tego roku? Ponoc niektore sklepy tak robia.

no tez o tym slyszalam :-) ale mysle ze wyprzedaze to juz sie robia wczesniej, w litopadzie czy grudniu zeby w styczniu te nowe modele juz byly w sklepie :-) z reszra zawsze warto sie potargowac :-) w czwartek chyba pojedziemy do hurtowni kaja :-) bo w bocku juz bylismy i jak narazie tylko tako nam sie podobal ale jest ciezki, no i z firmy "Polak" ale sa dosc drogie, Deltim w bocku mnie rozczarowal, zobaczymy jak tam Jędroch w kaji :-)

reklama
Ostatnio usłyszałam od kilku osób, że wózka nie powinno się trzymać w domu na dwa miesiące przed porodem :baffled: Bo to przynosi pecha :baffled: Wózek powinien znależć się w domku kilka dni przed porodem ... To jakiś zabobon, w który nie wierzę, ale na Maćka to podziałało i wyniósł wózek do piwnicy. Nie mogłam go przeglosować ;-) Pozwolił mi tylko zdjąć wysiółkę wózka do prania (a raczej sam ją zdjął) i tyle go widziałam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry