Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hejka!
Gratulacje Joasiu zaczepkowych boksów Waszego maleństwa.widzisz doczekałaś sie!
Nasze maleństwo coraz silniejsze i większe, czuję to po ruchach. Już widać, ze skóra się unosi To takie cudowne a zarazem śmieszne Coraz częściej daje znak o sobie, nawet o 22. Ale pospać w nocy jeszcze daje. Bardzo lubi jeździć samochodem, łaskocze od środka!Hi,hi!A no i jeśc też uwielbia, bo po jedzonku też jest ruchliwsze (a jak nie ma być jak mamie jelitka pracują i nie dają spać, co zwiastuje nadejście "wielkiego żarcia")
Bużki!
moje dzidzi jest najbardziej ruchliwe późnym wieczorkiem, natomist mam jakieś problemy ze spaniem - szczególnie nad ranem, ciągle się wierce zasypiać nie moge na lewym boku bo mam wrażenie , że coś się we mnie wbija i pół brzucha mam puste, na brzuszku już nie mam sumienia spać (zawsze tak zasypiałam), na pleckach nie umiem zasnąć chodź nad ranem ta pozycja najbardziej odpowiada bo co się przekręce na któryś bo to coś nie tak z brzuszkiem - ale ze mnie wybredny śpioch
wtrace sei wam, pomimo ze ja to w sumie z marcowek
kosmi, staraj sie unikac pozycji na plecach. zaleca sie od 15 tygodnia ciazy spac na lewym boku, z tego wzgledu ze macica staje sie coraz ciezsza i spanie na plecach moze spowodowac ucisk macicy na zyle glowna doprowadzajaca tlen do malyuszka. w rezultaciue moze dojsc do niedotlenienia dzidzi...
Hej, moja dzidzia tak się odwróciła, że ma rączki i nóżki skierowane we wnętrze mojego brzucha a plecki na zewnątrz (często masuję brzuszek bo wiem, że wtedy masuję plecki dzidzi). Skutek takiego ułożenia jest taki, że dzidzia wali mnie po bebechach i wcale nie ma skrupułów - szczególnie dzisiaj.
rozmawiałam z koleżanką na gg (jak powiedział gin za 5dni może rodzić) i też mi to powiedziała, niestety narazie na lewym boku moge jedynie poleżeć kilka minut bo mnie później coś ciśnie, próbowałam sobie coś pod brzuch położyć no ale niestety jest roche za mały - jak się kłade to się robi prawie płaski narazie pozostaje mi prawy boczek...
nie przyjemnie tak chyba po "bebechach" dostawać z drugiej strony jak dzidzi nie daje znaków to sie zaczynamy denerwować, moja dzidzia narazie nie ma skłonności do przekręcania się bardzo lubi kopać tak żeby mama widziała i lubi się ocierać - tj. akurat bardzo przyjemne - przynajmniej narazie hehehe