reklama

PIERWSZE RUCHY MALUSZKA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja w piatek wieczorem, leze sobie spokojnie z raczka na brzuszku, dzidzius buszowal ile wlezie wiec probowalam uspokoic. I nagle dostalam dwa kopniaki w reke!! W sobote rano 1 kopniak na dzien dobry! Teraz wieczorkami jak maluszek szaleje przykladam reke i czekam na kopniaki, ale na razie cisza, meza tez nie chce kopac.
Niesamowite uczucie pierwszy kopniak!

reklama
Gratulacje Madziu!
No to masz małego zaczepialnskiego albo małą zaczepialską w brzusiu:)
U mnie dzisiaj cisza jak na razie, chociaż ..... chyba sie obudziło jak weszłam na forum. Chyba wyczuło małe kolezanki i kolegów:) Tak to jest jak się cos pochwali. Ale niech sobie wiruje w swoim baseniku życia, przynajmniej wiem, ze jest:)
Buziaczki,pa!

Powiem Wam szczerze, że wieczorkiem to ja już marzę żeby dzidzia poszla spać, bo mam uczucie jakby ściskała mi żołądek i mówiła "gdzie to żarcie!". Dodam, że nie chodzę głodna więc nie rozumię zachowania ono. Może potrzebuje już towarzystwa?

Jak byłam w ciąży z Wiwi to chciałam bliźniki odmiennej płci. Tym razem chciałam pojedynczy egzemplarz. No cóż, w tych czasach dwójka dzieci to spory wydatek: przedszkole, szkoły i studia (będę do tego dążyła).

Jak, tego juz nie wiem.
Znajomi walczą o bliźniaki  ;) Nie wiem jak. Mam się zapytać? Ciekawe, czy by odpowiedzieli  ;)

Joaśka

Wiem, że napewno po leczeniu hormonalnym przy bezpłodności często trafiają się bliźniaki oraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych (tutaj mi się nie sprawdziło, mam tylko Wiwi).

reklama
joaska - nie pytaj sie :) po co ludzi stresowac :)

aska00 - ja tez slyszalam o tabletkach - bardzo dlugo je biore a mimo to mam pojedyncze sztuki jak ty ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry