Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a widze ze wy to tak razem wiec pomysle nad tym....ja tez sie wybieram na "wakacje" do Polski:-)jade 15 marca...troche sie boje jak Kevinek zniesie lot samolotem ale zobaczymy..jakos trzeba dac rady, boje sie tylko bo sama lece...a w lecie to raczej myslalam ze zostawie Go z mama a my sami z M. gdzies sie wybierzemya widze ze wy to tak razem wiec pomysle nad tym....
My mamy bilety na 25.03, ale nadal nie mam paszportu dla Małej. A w ambasadzie dziś nam powiedzieli, że rejestracja dziecka zajmuje 1,5 miesiąca, więc szanse na wyjazd są coraz mniejsze ;-(
Opowiedz potem jak Ci lot przeszedł! Ja spanikowałam przed lotem we dwójkę - ja i Mała, więc opłaciłam moim Rodzicom bilety do nas i spowrotem, więc będę miała pomoc ;-) Sama bym się nie odważyła, jak lecieć z jednym dużym bagażem, jedną torbą podręczną z rzeczami dziecka, wózkiem, dzieckiem, itd... Podziwiam Cię :-)