izabela352
Fanka BB :)
zakladam nowy watek, bo chcemy gdzies pojechac w te wakacje a nie bardzo wiemy gdzie... moze macie juz jakies sprawdzone miejsca, ktore mozecie polecic innym mamom 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...ja jestem otwarta na wszelaka muzyke ale gdzie sie nie obrocilam wciazc te basy - ze sklepow, z aut, z plazy...koniec koncow skrocilysmy z dziewczynami wypad a te 2 dni przesiedzialysmy w kawiarence nad sama plaza- jedyne miejsce godne polecenia...ale to moje zdanie. A o Debkach juz pisalam - zero glosnych dyskotek , cisza i spokoj a miejsce piekne, zadbane i na poziomie, - zadne odludzie.eee tam starosc...skoro Marianny wybyly opowiem wam historie wlasnie z Mielna rodem...Hruda - qurcze, jeszcze parę lat temu to bym sobie na takim techno-party pobrykała, a teraz..? Starość nie radość, hi hi:-)
bo gdzie te tabuny zglodnialych facetow, A- ma mine
"a nie mowilam" i ja tez mam mine
..bo w koncu mialo byc excytujaco i wyjatkowo...a tu nagle zza rogu wyjezdza taki wielki pick-up z dwiema prawie golymi pannami z ktorego rozbrzmiewa ( ba! ryczy!) muza "exploison ( kalwi & remi
)...ale zesmy sie usmialy

bo za rogiem tej sympatycznej skad inad knajpeczki rozpoczynala sie ta cala wylegarnia wszelkiego zlego i "exploision" bylo co rusz( i nic poza tym)...ani ja, ani G nie spedzilysmy tam naszyw "pamietnych" wakacji...ani A-...bo"a nie mowilam?" :-):-):-)