izabela352
Fanka BB :)
zakladam nowy watek, bo chcemy gdzies pojechac w te wakacje a nie bardzo wiemy gdzie... moze macie juz jakies sprawdzone miejsca, ktore mozecie polecic innym mamom 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

...ja jestem otwarta na wszelaka muzyke ale gdzie sie nie obrocilam wciazc te basy - ze sklepow, z aut, z plazy...koniec koncow skrocilysmy z dziewczynami wypad a te 2 dni przesiedzialysmy w kawiarence nad sama plaza- jedyne miejsce godne polecenia...ale to moje zdanie. A o Debkach juz pisalam - zero glosnych dyskotek , cisza i spokoj a miejsce piekne, zadbane i na poziomie, - zadne odludzie.eee tam starosc...skoro Marianny wybyly opowiem wam historie wlasnie z Mielna rodem...Hruda - qurcze, jeszcze parę lat temu to bym sobie na takim techno-party pobrykała, a teraz..? Starość nie radość, hi hi:-)
bo gdzie te tabuny zglodnialych facetow, A- ma mine
"a nie mowilam" i ja tez mam mine
..bo w koncu mialo byc excytujaco i wyjatkowo...a tu nagle zza rogu wyjezdza taki wielki pick-up z dwiema prawie golymi pannami z ktorego rozbrzmiewa ( ba! ryczy!) muza "exploison ( kalwi & remi
)...ale zesmy sie usmialy

bo za rogiem tej sympatycznej skad inad knajpeczki rozpoczynala sie ta cala wylegarnia wszelkiego zlego i "exploision" bylo co rusz( i nic poza tym)...ani ja, ani G nie spedzilysmy tam naszyw "pamietnych" wakacji...ani A-...bo"a nie mowilam?" :-):-):-)