Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pewnie, że śmigam tam z młodym na spacerki :-)
też lubię swoje studia, ale musiałam do tego dorosnąć - wcześniej przerywałam studiowanie 3 razy
teraz jestem na 3 roku (ostatni semestr) Finansów i Rachunkowości :-) po wakacjach planuję wszystko pozaliczać i obronić pracę :-) u mnie problemem jest to, że studiuję w Katowicach i musiałam na kilka miesięcy zrezygnować z podróży 
Ja cały ostatni rok dojeżdżałam do Torunia, j est to oczywiście mniejsza odległość ale jeździłam do samego końca ciąży. W 9 miesiącu mąż mnie woził bo bałam się porodu w pociągu :-)ano właśnie - jeszcze park mamy w okolicy ;-) ale myślałam, że to nie jest charakterystyczny obiektpewnie, że śmigam tam z młodym na spacerki :-)
imponująca lista kierunkówteż lubię swoje studia, ale musiałam do tego dorosnąć - wcześniej przerywałam studiowanie 3 razy
teraz jestem na 3 roku (ostatni semestr) Finansów i Rachunkowości :-) po wakacjach planuję wszystko pozaliczać i obronić pracę :-) u mnie problemem jest to, że studiuję w Katowicach i musiałam na kilka miesięcy zrezygnować z podróży
![]()
Mam nadzieję, że nie przeoczę, z pewnością podejdę się przywitać gdy Cię wypatrzę :-)ja jeździłam do 8-go miesiąca, bo później przerażała mnie właśnie wizja porodu w pociągu
zaraz spróbuję wstawić zdjęcie wózka i zrobię edycje posta :-)
-------------
![]()
ok, udało się :-) myślę, że nas nie przeoczysz :-)

a miała zniknąć po ok. 10 dniach ;-)