• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Ten tydzień próbowałam wykorzystać na odsypianie , albo choć troszkę poleżeć , bo znów się zaziębiłyśmy i ja i Zosia , kichanie , katar i ból głowy . Mąż też się zaraził , ale jemu jakoś szybko minęło. My już tydzień , a jeszcze nie do końca jesteśmy zdrowe , a miałam nadzieję , że zaszczepię dziewczyny przed rozpoczęciem przedszkola.
Pozdrawiam .

Jestem, jestem :tak: W ostatnim tygodniu byłam bez opiekunki, więc sporo się działo - zredukowałam pracę do minimum, ale coś tam jednak musiałam zrobić, no i było ciężko, ale spędzałam z dziećmi fajnie czas :tak:

Ja lubię swoją pracę, pewnie w dużej mierze dzięki temu, że pracuję w domu ;-);-)

Witam, witam :-)
Fajnie, że miałaś chłopaków tylko dla siebie :-)
Ja też lubię swoją pracę dlatego, że nie pracuję w domu :-):-)
A powiedz mi, jeśli to nie tajemnica: czym się zajmujesz? :-)

A czym ty się zajmowałaś w pracy, Mamstud?

Ja nie lubię teraz chodzić do pracy, bo dostaję tam tylko opier... od szefostwa, a moi pracownicy cały czas dowalają mi z drugiej strony :dry: Kiedyś tak nie było i nawet lubiłam swoją pracę, ale od tego roku jest makabrycznie :baffled:

Mamstud, jestem tłumaczką (angielski) :tak:

Monika, przykro mi, że w pracy masz taki nieciekawy układ - może to się jakoś zmieni na plus? Dobrze by było!

Hej Pilanki,
dawno nic nie pisałam bo miałam awarię laptopa... Jeszcze nie jest całkiem sprawny ale chociaż trochę mogę z niego korzystać. U nas trochę się dzieje. Przygotowuję się pilnie do obrony pracy magisterskiej, pod koniec września się przeprowadzamy do nowego mieszkanka, aż na drugą stronę ulicy ale jednak :-) Do tego Andrzej idzie do zerówki i chrzciny Gaby za pasem, eh.. Mówię Wam, nie ma jak to nuda :-):-)
Moniko77 pracuję w dość znanej instytucji finansowej (pożyczkowej) w dziale administracji, czyli jestem zwykłym, szarym clerkiem :-) Ale lubię swoją pracę. Drugiego stycznia wracam na pół etatu, już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że zmieni się Twoja sytuacja w pracy!
Ola K. fajnie jest pracować w domu, z drugiej strony dobrze jest też czasem "wyjść do pracy", do ludzi, nie sądzisz? Tłumacz, bardzo fajne zajęcie. Jeszcze w liceum tłumaczyłam teksty z łaciny o bardzo mi się to podobało. Tak bardzo, że poszłam na ekonomię :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry