• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Mamstud, no to faktycznie Ci się tłumaczenie wyjątkowo spodobało hihihihi ;-) Ja uwielbiam tę pracę :tak:

Monika, gratuluję zakupu działki!! U nas już powstała wstępna koncepcja projektu, ja bym tam co nieco zmieniła, ale mój mąż ma inne zdanie....

Aniula, w której grupie w przedszkolu jest Twoja córa (nasze dzieci do tego samego przedszkola chodzą przecież)? Maks jest w Zajączkach. Dziś był jednym z 2 płaczących dzieci. Był jeden chłopczyk, który siedział na podłodze z buzią w podkówkę. Maks poszedł dalej - zrobił mega scenę na całego.... Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie, bo wiem, że to tylko okres przejściowy (w żłobku w Wawie też na początku płakał). Może się kiedyś spotkamy odprowadzając dzieci?

Aniula, ja odprowadzam Maksia na ok. 8, a Ty? Może po prostu któregoś dnia się umówimy np. razem odebrać dzieciaczki - idąc do przedszkola przechodzisz obok mojego domu ;-)

Mamstud, mam nadzieję, że temat nie umarł tylko przesunął się w czasie ;-)

Witam mojego drogie panie ;-) Czy ktoras moglaby mi powiedziec, co trzeba zabrac ze soba do pilskiego szpitala na pordowke, a co juz jest na miejscu? [jezeli cos wogole tam jest :-p]
Buzka

reklama
"Za moich czasów", czyli w 2005 roku, kiedy rodziłam tam Maksa, szpital zapewniał podkłady poporodowe, można było również korzystać ze szpitalnych koszul. Dzieciaczek mógł również być w szpitalnych ubrankach, chociaż chyba każda mama woli, żeby był w swoich. Nie trzeba było brac kosmetyków do kąpieli dla dziecka, bo dzieci były kąpane w szpitalnych kosmetykach. Ale może coś się zmieniło od tego czasu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry