• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

też mnie martwi, że tu taka cisza... Ja jestem chora, zapalenie zatok i angina ropna :-(

ojjj zdrówka. A kysz chorubska!!!!

Malea u lalal to widać masz co robić w letnie jesienne dni:-D:-D A ząbkowanie współczuje u nas 8 na tapecie właśnie się przebija

Ja po porodzie też latałam w tych siatkowych i nic mi nie mówili wazne aby przed obchodem ściagnąc:-p

reklama
Mamstud - Wspolczuje i zycze zdrowka..

A podklady sa na oddziale czy trzeba wziac swoje?

Matko, jak pomysle ze za 2 dni stuknie mi 38tydzien.. a ja wciaz nie mam koszuli do szpitala... brrrrrrr:cool:

Dziewczyny, dajcie jakies namiary na ginow, najlepiej takich ktorzy byliby skorzy przygarnac biedna istote taka jak ja ... do porodu nie mam juz ani jednej wizyty, a zaczelo mnie meczyc straszne swedzenie.. zwlaszcza w miejscach gdzie widac zyly... stopy, dlonie, nadgrastki [po wewnetrznej stronie... zgiecia od lokcia tez po wewnetrznej... juz nie moge wytrzymac czasem ze swedzenia... Dzis jestem po kolejnej w pol przespanej nocy.. reszte czasu spedzilam na drapaniu sie... pozatym, niewiem o co biega.. czy to jakies niedopatrzenie ale nie mialam zrobionego badania na obecnosc antygenu HBs.. a przeciez to obowiazkowe badanie w ciazy, czyz nie?

Ostatnia edycja:
Asheara chyba powinnaś szybko zgłosić się do lekarza, takie swędzenie w ciąży może być objawem jakiejś okropnej choroby. Ja na Twoim miejscu po prostu zgłosiłabym się do szpitala i to szybko!!

Dziewczyny, dzięki za życzenia powrotu do zdrowia :-)
MaLea zdanej sesji życzę! No i żeby mały Maruda tak nie marudził :-)

Asheara śmigaj do szpitala koniecznie. Tam się Tobą zajmą i będziesz spokojniejsza :-) będzie dobrze, trzymam kciuki :-)

a podkłady są na oddziale :-) i koszule zresztą też ;-) my wszystkie po porodzie śmigałyśmy w tych niebieskich łachach :-D

czarna widzisz początkująca rodząca nie wpadła na to, że przed obchodem majty trza zdjąć :cool2: to oberwało jej się po uszach ;-)

Asheara, oj szybciutko do szpitala - będzie dobrze zobaczysz ale muszą Cię obejrzeć. Kochana, nie wiem czy przez niedopatrzenie, ale w pierwszej ciąży w Pile nie miałam robionego ani antygenu HBs ani wymazu z pochwy, tak zwany "dobry ginekolog" nawet nic nie napomknął o tych badaniach, dziś jak o tym myślę, to złość we mnie wzbiera, jak można zaniedbywać takie rzeczy!

MaLea Ty gaciowa buntowniczko! :-) Ja też byłam taka mało poinformowana po pierwszym porodzie i dostałam ochrzan, po drugim byłam już świadoma, że nie można decydować o swoim własnym tyłku...
Mam nadzieję, że u Asheara wszystko będzie w porządku...
Ola K. gdy poszłam na pierwszą wizytę z pierwszą ciążą (to było w 2003r w Poznaniu) usłyszałam, że prawdopodobnie poronię ale przecież jestem taka młoda i jeszcze nie jedno dziecko mieć mogę.... Eh, ci lekarze!

Mamstud, najwyraźniej niektórzy lekarze mają wrażliwość kamienia (jak ten u którego byłaś), a innych niekoniecznie interesuje dobro pacjentek (tak jak u mnie)... Niby wszędzie są ludzie i ludziska, ale chciałoby się, żeby wśród lekarzy byli jednak sami ludzie ;-)

reklama
Sorki, ale jestem strasznie zabiegana :-( Roboty w pracy mnóstwo, w domu bałagan, a my na dzialce robimy porządki przed jesienią ;-) Ale jeszcze trochę i działka nam odpadnie.

Witek nie poszedł do żłobka :no::-( Nie dogadałam się w tym momencie z mężem - poszliśmy na kompromis ... Witek nie idzie do żłobka ale jest wożony do babci. Niestety taka mała zmiana a wywołala u synka niespodziewaną reakcję - Witek przechodzi przez to jakby poszedl do przedszkola czy żłobka. Rano ryczy i nie chce wstawać, ryczy całą drogę w samochodzie a jak zobaczy babcię (tą, ktora się nim zajmuje od 2,5 roku) to jest wrzask i wolanie tatusia i mamusi :szok::-( W życiu bym nie pomyślała, że tak będzie się zachowywał :no: Ale cóż, my jesteśmy twardzi i uważamy, że musi się przemóc. No chyba, jednak ja jestem twardsza, bo mąż zaczyna mi przebąkiwać o jeżdżeniu babci do nas, ale niech zapomni o tym!!!!! ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry