Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To świetnie, a już się martwiłam (jak zwykle niepotrzebnie). Trzymaj się i szybko rozpakuj :-)Witam moje drogie panie!
Właśnie zostałam wypisana ze szpitala... cholestazy nie ma, za to byly skurcze i jest rozwarcie na 3cm, byly momenty kryzysowe ale wszystko minelo i mam spokojnie czekac na rozwiazanie w domu ;]
Buziaki dla Wszystkich!

Ale też zazdroszczę ci, że za moment będziesz miała maałą kruszynkę. Też bym chciała mieć drugie małe maleństwo. Ehhh ....

Czy ja dobrze zrozumiałam z twojego posta, że teraz jesteś w Katowicach?super wieści :-) trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie sięcholestazy nie ma

dobrze zrozumiałaśdobrze zrozumiałam z twojego posta, że teraz jesteś w Katowicach?
męczę się z ostatnią sesją na studiach (które niestety nie przeniosły się za mną do Piły
)

Witam Cię roxeen wsród pilanek
A ja ostatnio straszni zajeta.. mykam wciaz na zajecia, chociaz cieeeezko mi juz tam wysiedziec... do tego teraz musze zabrac sie juz za pisanie prac kontrolnych bo po urodzeniu szkraba pewnie nie predko bede miec do tego wene i czas..
Co z Wami dziewczyny? Ostatnio tak tu cichoooooooo...
Buzka!

Asheara, jak się czujesz na finiszu? ;-)
Roxeen, witajJa też mieszkam w Pile od 4 lat z pewną przerwą, i również na Zielonej Dolinie (mieszkasz tam gdzie bloki czy domki?) Ja w tej części z domkami, nad samą rzeką. Pozdrawiam!