• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witam moje drogie panie!
Właśnie zostałam wypisana ze szpitala... cholestazy nie ma, za to byly skurcze i jest rozwarcie na 3cm, byly momenty kryzysowe ale wszystko minelo i mam spokojnie czekac na rozwiazanie w domu ;]
Buziaki dla Wszystkich!

reklama
Witam moje drogie panie!
Właśnie zostałam wypisana ze szpitala... cholestazy nie ma, za to byly skurcze i jest rozwarcie na 3cm, byly momenty kryzysowe ale wszystko minelo i mam spokojnie czekac na rozwiazanie w domu ;]
Buziaki dla Wszystkich!
To świetnie, a już się martwiłam (jak zwykle niepotrzebnie). Trzymaj się i szybko rozpakuj :-)

Ashera No to tylko patrzeć kiedy akcja na nowo się rozpocznie ;-) Życzę ci szybkiego rozpakowywania się :-D:-D:-D Ale też zazdroszczę ci, że za moment będziesz miała maałą kruszynkę. Też bym chciała mieć drugie małe maleństwo. Ehhh ....

MaLea Śliczny ten ząbek. Gratuluję :-D:-D:-D:-D Czy ja dobrze zrozumiałam z twojego posta, że teraz jesteś w Katowicach?

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Hej Hej :)
Witam wszystkie udzielajace się tu Pilanki :laugh2:

dopiero znalazłam ten wątek i starałam sie wszystko nadrobić..w koncu dobrnęlam do końca i mogę sie z Wami przywitac :)

Mam na imię Roksana, w Pile mieszkam od prawie 4 lat..od 3 lat zaobrączkowana a od 2 lat ciesze sie urokami Zielonej Doliny :-):-)

Aktualnie 23 tydzień i 6 dzień :) termin na styczeń 2010 :)

Witam Cię roxeen wsród pilanek :tak:
A ja ostatnio straszni zajeta.. mykam wciaz na zajecia, chociaz cieeeezko mi juz tam wysiedziec... do tego teraz musze zabrac sie juz za pisanie prac kontrolnych bo po urodzeniu szkraba pewnie nie predko bede miec do tego wene i czas..

Co z Wami dziewczyny? Ostatnio tak tu cichoooooooo...

Buzka!

Witam Cię roxeen wsród pilanek :tak:
A ja ostatnio straszni zajeta.. mykam wciaz na zajecia, chociaz cieeeezko mi juz tam wysiedziec... do tego teraz musze zabrac sie juz za pisanie prac kontrolnych bo po urodzeniu szkraba pewnie nie predko bede miec do tego wene i czas..

Co z Wami dziewczyny? Ostatnio tak tu cichoooooooo...

Buzka!

mnie tez czeka koniec ciązy na zajęciach i zastanawiam sobie jak ja sobei z Tym poradze :eek:
ale jedno wiem na pewno - jak przerwe teraz to nie predko wróce wiec mam nadzieje ze jakoś dam rade :sorry:

Asheara, jak się czujesz na finiszu? ;-)

Roxeen, witaj :tak: Ja też mieszkam w Pile od 4 lat z pewną przerwą, i również na Zielonej Dolinie (mieszkasz tam gdzie bloki czy domki?) Ja w tej części z domkami, nad samą rzeką. Pozdrawiam!

reklama
Asheara, jak się czujesz na finiszu? ;-)

Roxeen, witaj :tak: Ja też mieszkam w Pile od 4 lat z pewną przerwą, i również na Zielonej Dolinie (mieszkasz tam gdzie bloki czy domki?) Ja w tej części z domkami, nad samą rzeką. Pozdrawiam!

Witaj Ola!
Ciesze się że mogę do Was dołączyć

Ja mieszkam w tej czesci gdzie sa bloki ... ale w domku nad samą rzeką - taki chaakterystyczny biały domek bo zaraz przy samej tamie-elektrowni..ale przyjdzie mi niedługo przenosic się do bloku ... :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry