Ola K.
Majowe mamy'08
Roxeen, z mojego doświadczenia z dr J wynika jednak, że zaniedbuje wykonywanie pewnych badań, które w ciąży są bardzo ważne - np. w pierwszej ciąży, którą mi prowadził w 2005 roku, nie miałam robionego wymazu pod kątem paciorkowca ani badania antygenu hbs ("gratulacje" dla pana dr!). Co go pytałam o różne badania, to mówił "może pani zrobić" (akurat o tamtych dwóch nie wiedziałam, że trzeba robić) - że mogę to ja sama wiem, pytanie co powinnam zrobić, a to raczej lekarz powinien proponować/sugerować/zlecać wykonywanie pewnych badań...
Dlatego mam mieszane odczucia odnośnie tego lekarza... jest miły, fajny, ale mógłby się trochę bardziej angażować. I nie zaniedbywać ważnych spraw.
Dlatego mam mieszane odczucia odnośnie tego lekarza... jest miły, fajny, ale mógłby się trochę bardziej angażować. I nie zaniedbywać ważnych spraw.

Pozdr.

Jak się czujesz? Jesteś już przygotowana na pójście do szpitala i na pojawienie się maluszka?
I nie wiem czy małemu przez weekend przejdzie czy jednak będę musiała iść na opiekę