• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Roxeen, z mojego doświadczenia z dr J wynika jednak, że zaniedbuje wykonywanie pewnych badań, które w ciąży są bardzo ważne - np. w pierwszej ciąży, którą mi prowadził w 2005 roku, nie miałam robionego wymazu pod kątem paciorkowca ani badania antygenu hbs ("gratulacje" dla pana dr!). Co go pytałam o różne badania, to mówił "może pani zrobić" (akurat o tamtych dwóch nie wiedziałam, że trzeba robić) - że mogę to ja sama wiem, pytanie co powinnam zrobić, a to raczej lekarz powinien proponować/sugerować/zlecać wykonywanie pewnych badań...
Dlatego mam mieszane odczucia odnośnie tego lekarza... jest miły, fajny, ale mógłby się trochę bardziej angażować. I nie zaniedbywać ważnych spraw.

reklama
Dlatego mam mieszane odczucia odnośnie tego lekarza... jest miły, fajny, ale mógłby się trochę bardziej angażować. I nie zaniedbywać ważnych spraw.

Czytałam - wcześneij o nim pisałaś ...
Ale na szczęscie u mnie nie podchodzi tak do sprawy - duzo badań mi NAKAZUJE zrobić :)
Wiesz...może trafił w koncu na taką pacjentkę która go zwymyślała z góry na dół :-D

No to cieszę się Roxeen, że zmienił podejście ;-)

Napisałam wiadomość do tej askkle, żeby przestała zaśmiecać nasz wątek, ale widzę, że wszędzie chyba piszę, może trzeba się zwrócić do admina, bo chyba nie zauważyła, że ogłoszenia zamieszcza się w specjalnym dziale...

Moje dziewczyny znowu chore , jutro idę do lekarza , bo Zosia miała temperaturę , ale dziś widzę , że to jednak nie od zębów , bo zaczyna się chrypka . pozdrawiam i życzę wszystkim zdrowia .

Aniula, współczuję choroby córeczek - moi chłopcy też chorzy a i mnie okropnie boli gardło i nie bardzo mi wychodzi mówienie ;-) Witamy w sezonie infekcji wszelkich!

Ale się tu nagle zrobił ruch :-D:-D:-D I dobrze :tak:;-):-D

Witaj Roxeen! ja też mieszkam na Zielonej ale w blokach :tak: Coraz więcej nas na osiedlu ;-):-D:-D:-D Pisałaś, że będziesz przenosić się do bloku - tu na Zielonej czy gdzieś indziej?
A tak w ogóle to masz taki sam termin porodu jak ja, tylko że trzy lata później :-D:-D:-D Ja miała termin na 14 stycznia 2007 a urodziłam Witka z opóźnieniem .. o 6,16 godziny :cool2::rofl2::-D Życzę ci dużo zdrówka.

Ashera, zostało ci tylko 9 dni do rozwiązania :szok: Jak się czujesz? Jesteś już przygotowana na pójście do szpitala i na pojawienie się maluszka?

reklama
Mój mały synek jest chory. Od wczoraj ma zatkany nos i katar oraz temperaturę poniżej 38 st. Niech trochę pogorączkuje, może organizm sam zwalczy infekcję, a jak nie to pójdę z nim do lekarza. Tylko od poniedziałku mam trzydniową delegację :crazy: I nie wiem czy małemu przez weekend przejdzie czy jednak będę musiała iść na opiekę :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry