Roxeen, jeśli szukasz dobrej jakości ubranek to idź do lumpków z odzieżą dziecięcą (jeśli nie przeszkadzają ci używane ubranka) lub też popytaj w śród znajomych, może ktoś będzie chciał się pozbyć ubranek swoich dzieci.
Pewnie że mi nie przeszkadzają

dziś przyjeżdza moja mama i jak mi wczoraj przez telefon oswiadczyla ma dla mnie 'pare' drobiazgów

hihihi
a później mamy zamiar zrobić mały nalot na sklepy i lumpexy
ja poprstu strasznie długo bałam się kupowac cokolwiek dla maleństwa

i tak na ostatnie miesiace - a wiec na teraz zostawiismy z męzem wszystkie zakupy - poczawszy od wózka i łózeczka które mamy zamiar kupić teraz na początku października poprzez wszelkie kosmetyki kocyki i ubranka .... a to bede kupowac nie wiem kiedy ..hehe jak bede miala dobre dni na 'bieganie' po sklepach
póki co powiem Wam że energia mnie rozpiera - nigdy nie sądziłam że można być w ciąży,mieć anemię i tak swietnie sie czuć!!! :-):-)
mogłabym góry przenosić ... ale tylko takie niskie np Sudety hahaha :-)
Wczoraj byłam na spływie Kajakowym
płynełam Gwdą spod mojego domku - do Ujścia ...
moj męzo dzielnie wiosłował całe 27 km ...mi pozwolił dotknąc wiosło raz - do zdjęcia

Pogoda była genialna i cała wyprawa jak zawsze fajna - chociaż nam wprawnym 'spływaczom' brakowało na tej rzece powalonych drzew, rwącego prądu wody ..hehehe no ale w moim stanie to i nawet ta spokojna przeprawa była SUPER

Ola K przepływałam wczoraj obok Twojego domu

a wiecie co ..jak płyneliśmy przez wyspe, a później za mostem obok Rodła do DPSu- czułam się jak eksponat w muzeum

ludzie przyglądali się nam jak kosmitom
i robili nam nawet zdjęcia

ha ha ha
no cóż w koncu wczoraj 26 września juz był ...dla niektórych już zima
tylko strasznie zgaga mnie zaczęla ostatnio palić ... już wszystko co można było wypróbowałam - pomagało na chwile...
teraz jestem na etapie Maloxa...
a tu macie mnie z wioselkiem