• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Witajcie.

Od jakiegoś czasu zbieram sie żeby tu coś napisać, zawsze można poznać nową mamusię do wspólnych spacerków:tak:

Jestem mamą juz prawie rocznej Hani. Mieszkam na zamościu. W Pile mieszkam od urodzenia.

Hania to wesoło usposobione dziecko i wszystko jest cacy dopóki jest po jej myśli:cool2:. Staram sie jej nie ustępować ale nie zawsze jest łatwo.

Rozpakowującym się życzę powodzenia. A swoją drogą może któraś chciała by odkupić wózek wielofunkcyjny. jak by coś to proszę o info na pryv. Jest wystawiony na allegro ale już kilka osób mi sie wycofało i mam dość. Fajnie by było znaleść chętnego w Pile. A może ktoś z Waszych znajomych rozgląda się za wózeczkiem?

Co do sukienki na wesele. Czasem coś fajnego i nie drogiego można znaleść w lumpkach. polecam lumex przy małym ryneczku (schodzi sie schodami w doł przy blaszaku), oraz na ulicy Bydgoskiej...Wszystko tam wisi na wieszaczkach i nawet kolorystycznie poukładane. A swoja drogą wciaż boleję, że zamkneli Świat Dziecka na Bydgoskiej. Zawsze tam wynalazłam coś za małe pieniążki.

Witaj Kaka!! Im nas więcej, tym weselej ;-)
To chyba cecha wspólna wszystkich dzieci, że dopóki wszystko idzie po ich myśli to są z nich słodziaki, gorzej jak próbuje się przeforsować coś, na co dziecko akurat nie ma chęci... no ale nie ma wyjścia, z czasem się przyzwyczajają do pewnej dyscypliny ;-) Choćby nawet względnej.

Taaaak...a póki co jak mówię nie, to patrzy mi w oczy i robi swoje:eek: czyli: wyjmowanie zawartości z szafek, wywala za siebie...a już szczególnie lubi rozsypywać makaron na podłodze i grzebać w misce psa, jak tylko na moment spuszczę ją z oka.

Pozdrawiam Wszystkie Pilanki , dawno mnie nie było miałam trochę problemów , zwłaszcza zdrowotnych swoich dzieci . Byłam z Zosią przez 5 dni na niemowlęcym . W piątek mąż był z nią u lekarza i miała początek zapalenia gardła , który do wieczora zmienił się w zapalenie krtani ( szczekający kaszel , piejący oddech ) i w nocy przyjęli nas na oddział . Już jestem w domu ....... cha cha i tylko muszę teraz doleczyć maluszka .

Roxeen współczuję .

Kaka witaj.

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Od jakiegoś czasu zbieram sie żeby tu coś napisać, zawsze można poznać nową mamusię do wspólnych spacerków:tak:

Jestem mamą juz prawie rocznej Hani. Mieszkam na zamościu. W Pile mieszkam od urodzenia.

Hania to wesoło usposobione dziecko i wszystko jest cacy dopóki jest po jej myśli:cool2:. Staram sie jej nie ustępować ale nie zawsze jest łatwo.

Rozpakowującym się życzę powodzenia. A swoją drogą może któraś chciała by odkupić wózek wielofunkcyjny. jak by coś to proszę o info na pryv. Jest wystawiony na allegro ale już kilka osób mi sie wycofało i mam dość. Fajnie by było znaleść chętnego w Pile. A może ktoś z Waszych znajomych rozgląda się za wózeczkiem?

Co do sukienki na wesele. Czasem coś fajnego i nie drogiego można znaleść w lumpkach. polecam lumex przy małym ryneczku (schodzi sie schodami w doł przy blaszaku), oraz na ulicy Bydgoskiej...Wszystko tam wisi na wieszaczkach i nawet kolorystycznie poukładane. A swoja drogą wciaż boleję, że zamkneli Świat Dziecka na Bydgoskiej. Zawsze tam wynalazłam coś za małe pieniążki.

WItaj Kaka :)

ZApodaj link do tej aukcji na allegro to popatrze - ja jestem na etapie poszukiwań wózka - kto wie :cool::cool2:

Nie mam sił dzis ani pisac ani czytac żadnych postów ..eh z tym pogrzebem wuja straszne kłopoty ...
chce zostać skremowany .. to nie kłopot w sumie a nawet mądra decyzja ( sama też tak chce ) ale cięzko to zrozumiec babci ...

i zaden ksiądz nie chce mszy odmówić ..ani poprowadzić do grobu :no:

p a r a n o j a ...

Hej. Zdróweczka dla dzieciaczków!
Co do ksieży to oni też wszystkich równo nie traktuja...chyba najmniej problemu robia kapelani wojskowi. Moze warto sie do nich udac?

Co do wózka. Oto on:
Prawie nowy, tani wózek- FOCUS! (757046184) - Aukcje internetowe Allegro

Zawsze mozna wpaść, obejrzeć, pomacać albo poplotkowac;-) 3 osoby prosiły o wycofanie z licytacji: dwie bo niby dostały wózki, kolejna bo się rozmyśliła...jenda babka z Wagrowca prosiła zebym jej przeczymała do grudnia ale jak przyszło do wpłaty zaliczki to tez sie rozmyśliła, a w poniedziałek miała go ogladac jedna parka i sie nie zjawiła. Wrrr 300zł za taki wózeczek to chyba nie dużo?? Naprawdę jest w swietnym stanie, ma fajne amorki i się aż płynie nawet po tych naszych kiepskich pilskich chodnikach. Chciałabym go sprzedać i kupic jakąs parasolkę. Mam małe mieszkanie i gondola mi po porstu przeszkadza a trzymam ją w szafie.
Ale wywód szczeliłam i do tego wszystkie moje wózkowe problemy heheh

Hej. Zdróweczka dla dzieciaczków!
Co do ksieży to oni też wszystkich równo nie traktuja...chyba najmniej problemu robia kapelani wojskowi. Moze warto sie do nich udac?

Wysłałam Ci wiadomość na Priv ;-)

co do księży - nie chce sie wypowiadać aby nie zranić czyichś uczuć religijnych - sama nie jestem katoliczką więc nie martwi mnie brak mszy ..myśle o calej rodzinie która jednak mimo że nie praktykująca - to jednak tradycje i czesc i szacunek dla zmarłego - mają na uwadze ....

Wujek dwa razy przed ta tragedią był u księdza - chciał porozmawiać ... usłyszał od księdza że ma się najpierw wyspowiadać ... dać coś na tace to może znajdzie dla niego chwile ... :no::no::wściekła/y::wściekła/y::no::no::wściekła/y::wściekła/y::no::no::wściekła/y::wściekła/y::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ale się tu dzieje:szok::szok::szok::szok: I nowe i stare pilanki się pojawiły:-D:-D:-D
A jak tam spotkanko???

Roxeen I moje wyrazy współczucia. Kaka ma racje udajcie się do kapelanów. Na podchorążych jest kosciół wojskowy;-)

Ashera i jak tam sie czujesz na koncówce??? Wszystko już masz dla maluszka?? Co do ciuszka na wesele ja mam jakies ciążowe bluzeczki wystarczą czarne spodnie i heja:-p i niewierz w zadne przyspieszacze porodu u mnie w żadnej ciazy nie pomagały:no::-D:-D

Aniula boziu dobrze ze jestescie już w domku. Kurde jak ja nie lubie szpitali:confused2:

Monika a cóz Cię znowu dopadło ze jesteś na L4??? Zdrówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry