Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Staram sie jej nie ustępować ale nie zawsze jest łatwo.Witajcie.
Od jakiegoś czasu zbieram sie żeby tu coś napisać, zawsze można poznać nową mamusię do wspólnych spacerków
Jestem mamą juz prawie rocznej Hani. Mieszkam na zamościu. W Pile mieszkam od urodzenia.
Hania to wesoło usposobione dziecko i wszystko jest cacy dopóki jest po jej myśli. Staram sie jej nie ustępować ale nie zawsze jest łatwo.
Rozpakowującym się życzę powodzenia. A swoją drogą może któraś chciała by odkupić wózek wielofunkcyjny. jak by coś to proszę o info na pryv. Jest wystawiony na allegro ale już kilka osób mi sie wycofało i mam dość. Fajnie by było znaleść chętnego w Pile. A może ktoś z Waszych znajomych rozgląda się za wózeczkiem?
Co do sukienki na wesele. Czasem coś fajnego i nie drogiego można znaleść w lumpkach. polecam lumex przy małym ryneczku (schodzi sie schodami w doł przy blaszaku), oraz na ulicy Bydgoskiej...Wszystko tam wisi na wieszaczkach i nawet kolorystycznie poukładane. A swoja drogą wciaż boleję, że zamkneli Świat Dziecka na Bydgoskiej. Zawsze tam wynalazłam coś za małe pieniążki.

Hej. Zdróweczka dla dzieciaczków!
Co do ksieży to oni też wszystkich równo nie traktuja...chyba najmniej problemu robia kapelani wojskowi. Moze warto sie do nich udac?

I nowe i stare pilanki się pojawiły

i niewierz w zadne przyspieszacze porodu u mnie w żadnej ciazy nie pomagały