Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Roxeen, no to masz do mnie bardzo blisko, wystarczy przejść przez ulicę - może wpadniesz na herbatkę kiedyś? ;-)

A ja ostatnio straszni zajeta.. mykam wciaz na zajecia, chociaz cieeeezko mi juz tam wysiedziec... do tego teraz musze zabrac sie juz za pisanie prac kontrolnych bo po urodzeniu szkraba pewnie nie predko bede miec do tego wene i czas..
Hej Hej![]()
Witam wszystkie udzielajace się tu Pilanki![]()

;-)Roxeen, ja się nie nudzę w domu, nie mam takiej możliwości, zawsze dużo pracy (jestem tłumaczką), dzieci (no teraz Maksio w przedszkolu - niby, bo w tym tygodniu w domku chory), ale za to chętnie sobie czasem planuję małą przerwę od pracy i codzienności, więc możemy się umówić
Ciężko Ci będzie na studiach, a dużo Ci zostało do końca?

sama jeszcze nie wiem jak

fajnie to brzmi - ledwo podpisałam umowę z dyrektorem jednej ze szkól i zaszłam w ciąze
) wiec ufam swojemu mlodzienczemu wigorowi i zapałowi - z pomocą męza i rodzinki jakoś przebrne przez te studia 

zmniejszala sie ladnie a tu pach 

PANI JEST W CIĄŻY - prosze odstawić leki hehehehe 

cierpliwości do dzieciaków..od dziecka mialam jakieś tam cechy 'przewodziciela' w grupie małych dzieci - zawsze na podwórku była grupa dzieci wsłuchana w moje głupawe opowieści i nauki ..heheh zawsze robiłam za przewodnika - to z relacji mamy 

- poprostu wole dzieci z podstawówki albo młodziez licealną ..gimnazjum 

Mamstud, oj z opiekunkami to jest temat-rzeka.... naprawdę ciężko o dobrą nianię!