• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Monika77 jak to nigdy nie wiadomo jak dziecko zareaguje na zmiany. Chyba najważniejsze to być konsekwentnym.
A pisałam Wam, że kupilismy nowe mieszkanko i się przeprowadzamy? Na drugą stronę ulicy :-) Nowe M ma 71 m kw, jest dwupoziomowe i piękne! :-)

reklama
Hejka ! Jestem , ale czasami z małą na rękach i wtedy tylko czytam. Zuzia to już zadomowiony przedszkolak idzie i nie chce wracać do domu jak za wcześnie po nią przyjdziemy . Haha . U nas jednak przedszkole czy żłobek nie zdaje egzaminu , bo pracujemy na zmiany i nawet jak mam dniówkę to muszę prosić babcię o pomoc , bo ja kończę o 19 . My wozimy dzieci , albo babcie jedną i drugą ,angażujemy ciotki - masakra , ale jakoś sobie radzimy , tylko muszę wykazać się opanowaniem skomplikowanej logistyki. Pozdrawiam .

Dziewczyny dziękuję za gratulacje mieszkaniowe :-) Przeprowadzamy się na początku października :-)
MaLea gratuluję zębola! Piękny. Ucz się, ucz...

daj znać, gdy się już zdecyduje, cobym mogła trzymać kciuki :-)
a jak wrócę do Piły to musimy uskutecznić nasze spotkanie, może potem zmobilizujemy resztę :tak:

reklama
ehh brat przytargał ze szkoły jakieś choróbsko i teraz umieram :baffled: zamorduje gówniarza :tak: dobrze, że to już prawie koniec sesji ;-) oby tylko młody się nie zaraził, bo za tydzień szczepienie.

dziś M. przyjeżdża do Katowic (stęsknił się za synusiem ;-)) przywitam go z czerwonym kicholem :cool2:
no i dziś mija 5 lat odkąd jesteśmy razem :-)

faktycznie szkoda, że pilanki tak mało piszą :sorry2:

miłego dnia wszystkim :-)

wypowiedź nieco chaotyczna, ale coś ciężko mi się skupić ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry