mamstud
Luty 2004, maj 2009
chyba raczej z dziećmi , a Wy jak sądzicie? :-)A chciałybyście zrobić spotkanie typowo babskie czy z dziećmi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba raczej z dziećmi , a Wy jak sądzicie? :-)A chciałybyście zrobić spotkanie typowo babskie czy z dziećmi?
Chociaż wczoraj im solennie obiecałam, że ich już nigdy w życiu nie zabiorę na zakupy po tym jak Miki się wściekał w wózku, zrzucał produkty z półek gdy go już z tego wózka wyciągnęłam, nie dawał się wziąć na ręce, a Maks co chwilę chciał siusiu... uroki posiadania dzieci ;-)
Dal mnie to nie problem. Jednak powiem szczerze, że jeśli termin spotkania będzie po 23 sierpnia to ja wrócę już do pracy i jedyna pora to ok godz. 17 

nie no pora wakacyjnano właśnie,zaglądam tu codziennie, ale widzę, że nie ma z kim rozmawiać :-)
Zastanawiałam się czy wszystkie nad jeziorkami się opalają :-)
eee to faktycznie nie dziwie sie ze musiałam wrócic do pracy. Ehhh mi sie marzy takie prawo aby to kobieta decydowała czy chce pracowac czy nie a nie sytuacja finansowa:-(My wyjeżdżamy na tydzień do mojego kuzyna do Szwajcarii, a pozostałe dwa tygodnie spędzamy w domu bo nie będzie nas już stać na żadne wyjazdy ;-)
Co do wychowawczego to u nas byłoby bardzo ciężko wyżyć z pensji w wysokości 1200 zł, tym bardziej, że czynsz wynosi ponad 500 zł, a moje leki 100 zł. A gdzie cala reszta rachunków do zapłaceniaNie dziękuję, już raz w życiu musialam przeżyć za 100 zł miesięcznie i wiem co to znaczy. A przy małym dziecku i problemach zdrowotnych nigdy nic nie wiadomo
Poza tym ja muszę wypracować sobie jakiś staż i pieniądze (na ewentualną emeryturę i rentę) bo nigdy nie wiem ile jeszcze popracuję
![]()
a na jakim osiedlu mieszkasz????to jeszcze nie tak źle :-) mój spóźnił się 11 dni :-)
ja w Pile nie znam nawet sąsiadekale na stałe jestem tu dopiero od lutego tego roku, więc mam nadzieję że z czasem to się zmieni :-)
Hmmm może trzeba by zorganizować jakiś zlot pilskich mamuś czy coś w tym stylu...? ;-)

Fakt wpadam tu nie za czesto ale jednak z Piły tez jestem
Mozna zrobic najpierw z dziecmi
mały za wszelka cene próbuje łazic przez co łapie nowego guza, ale naprawde nie jestem wstanie go upilnowac chyba ze nic nie bede robic tylko siedziec przy nim
Normalnie bym chyba nigdy tam sie nie wybrala, ale zmobilizowala mnie sasiadka, ktora tez szla i szla... i dojsc nie mogla
Jest o 2 lata starsza i mamy termin na ten sam dzien 

gdyz maluch jest spory jak na swoj wiek, bo wazy 2300g z ostatniej wizyty, i jego biometria [32tc] odpowiada 35 tc. 
MaLea - Dzieki za propozycje z plyta, ale zdazylam juz pojsc do szkoly rodzenia![]()
a na jakim osiedlu mieszkasz????

z okien widzę taki piętrowy parking, ale nie wiem, czy jest to wystarczający punkt odniesienia, żebyście się zorientowały gdzieśmy się w tej Pile osiedlili