• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Witam, jako matka wyrodna zawsze jestem zainteresowana wyjściem bez dzieci, bo takie atrakcje mi się praktycznie nie przytrafiają, ale może być i z dziećmi :tak: Chociaż wczoraj im solennie obiecałam, że ich już nigdy w życiu nie zabiorę na zakupy po tym jak Miki się wściekał w wózku, zrzucał produkty z półek gdy go już z tego wózka wyciągnęłam, nie dawał się wziąć na ręce, a Maks co chwilę chciał siusiu... uroki posiadania dzieci ;-)

Aniula, poczekamy na info od Ciebie i na pewno nam się uda dostosować termin spotkania!

Aniula, czyżbyś wróciła do pracy?

Ja mogę spotkać się z dzieckiem i też bez - w każdej chwili mogę być tą wyrodną matką ;-):-p:-D Dal mnie to nie problem. Jednak powiem szczerze, że jeśli termin spotkania będzie po 23 sierpnia to ja wrócę już do pracy i jedyna pora to ok godz. 17 :sorry2:

Witam! No, no widzę, że wątek się bardzo ożywił. Super!!!
My już jesteśmy po wakacjach. Byliśmy w Karpaczu. Pospacerowaliśmy po górach, zdobyliśmy Śnieżkę - nie było łatwo, ale daliśmy radę;) Dziewczyny świetnie się spisały, szczególnie Majka:-) Smacznie sobie spała w nosidełku:-D
Fajny pomysł z tym spotkaniem. Jeżeli tylko będę mogła to przyjdę:tak:
Pozdrawiam i witam nowe mamuśki:-)

no właśnie,zaglądam tu codziennie, ale widzę, że nie ma z kim rozmawiać :-)
Zastanawiałam się czy wszystkie nad jeziorkami się opalają :-)
nie no pora wakacyjna:)))
My wyjeżdżamy na tydzień do mojego kuzyna do Szwajcarii, a pozostałe dwa tygodnie spędzamy w domu bo nie będzie nas już stać na żadne wyjazdy ;-)

Co do wychowawczego to u nas byłoby bardzo ciężko wyżyć z pensji w wysokości 1200 zł, tym bardziej, że czynsz wynosi ponad 500 zł, a moje leki 100 zł. A gdzie cala reszta rachunków do zapłacenia :baffled: Nie dziękuję, już raz w życiu musialam przeżyć za 100 zł miesięcznie i wiem co to znaczy. A przy małym dziecku i problemach zdrowotnych nigdy nic nie wiadomo :no: Poza tym ja muszę wypracować sobie jakiś staż i pieniądze (na ewentualną emeryturę i rentę) bo nigdy nie wiem ile jeszcze popracuję :dry:
eee to faktycznie nie dziwie sie ze musiałam wrócic do pracy. Ehhh mi sie marzy takie prawo aby to kobieta decydowała czy chce pracowac czy nie a nie sytuacja finansowa:-(
to jeszcze nie tak źle :-) mój spóźnił się 11 dni :-)

ja w Pile nie znam nawet sąsiadek :zawstydzona/y: ale na stałe jestem tu dopiero od lutego tego roku, więc mam nadzieję że z czasem to się zmieni :-)
a na jakim osiedlu mieszkasz????
Hmmm może trzeba by zorganizować jakiś zlot pilskich mamuś czy coś w tym stylu...? ;-)

Jak mozna to i ja sie wproszę:-p:-p Fakt wpadam tu nie za czesto ale jednak z Piły tez jestem:-D:-DMozna zrobic najpierw z dziecmi
a potem hmmmm
U nas dopiero czas urlopowy dopiero sie zaczyna w przyszłym tyg wyjezdzamy nad morze:cool2: mały za wszelka cene próbuje łazic przez co łapie nowego guza, ale naprawde nie jestem wstanie go upilnowac chyba ze nic nie bede robic tylko siedziec przy nim:sorry2:

o nie mogę, ale sie dziewczyny naprodukowałyście :-)

widzę, że u wszystkich jest wporzadku, co bardzo mnie cieszy...

MaLea - Dzieki za propozycje z plyta, ale zdazylam juz pojsc do szkoly rodzenia :tak: Normalnie bym chyba nigdy tam sie nie wybrala, ale zmobilizowala mnie sasiadka, ktora tez szla i szla... i dojsc nie mogla :-p Jest o 2 lata starsza i mamy termin na ten sam dzien :-D:-D:-D
Jakoze mialam termin na 3 pazdziernika, zostal on przyspieszony na 22 wrzesnia :szok: :-p gdyz maluch jest spory jak na swoj wiek, bo wazy 2300g z ostatniej wizyty, i jego biometria [32tc] odpowiada 35 tc. :-p

Buziaki dla Wszystkich i duzo zdrowka!

MaLea - Dzieki za propozycje z plyta, ale zdazylam juz pojsc do szkoly rodzenia :tak:

no to trochę się spóźniłam :-)
czyli i Tobie szykuje się spory maluszek :-) dużo zdrówka przede wszystkim dla Was :-)

a na jakim osiedlu mieszkasz????

nie mam pojęcia!! :rofl2::rofl2::rofl2: z okien widzę taki piętrowy parking, ale nie wiem, czy jest to wystarczający punkt odniesienia, żebyście się zorientowały gdzieśmy się w tej Pile osiedlili :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry