Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i szkoda że zrezygnowałaś bo to naprawdę piękne imię mi tez chodziło po głowie ale podobnie jak u Agi teraz nie bardzo pasuje;-)
Czyzby to cisza przed burza?
"ileż mogę pani powtarzać??" zapytał z udawanym oburzeniem;-) i zagląda i mówi że dziewuszka ;-)no! i Hania jest Hanią!!Moi teściowie interesują się imieniem, teścio wiecznie gada, że musimy ładne wybrać, takie żeby pasowało, blablabla a propozycji żadnych nie wysuwa "bo i tak on nie ma nic do gadania". no to po co tak gada?!?!?!
Moi rodzice nie starają się wywierać na nas wpływu absolutnie. Najważniejsze zdrowie dziecka.
A jakiś czas temu śniła mi się Gabriela i chyba ta Gabriela zostanie :-)
Zawsze lubiłam to imię i pasuje do krótkiego nazwiska :-). Mąż też akceptuje :-)
Dwa razy slyszałam, że to dziewuszka i myślę, że nic jej już między nóżkami nie urośnie :-), w ten czwartek znów idę i podejrzę :-)
. Gabriela bardzo ladnie, jak mieszkalam we Wloszech, znalam uroczego chlopczyka o imieniu Gabriele i sama sie zastanawialam, czy nie tak nazwac naszego syneczka, ale maz cos kreci nosem.
Elwis - ja tez mam USG w czwartek po poludniu u tego Makowskiego. A gdzie ty chodzisz do ginekologa w W-wie? Mozesz kogos polecic?
hehe, to może się spotkamy??? ja idę na godz. 16 :-)
ja teraz chodzę prywatnie na Bródnie, do Ilony Guzińskiej
fajna babka :-), wizyta 100 zł
Lekarz Ginekolog Warszawa