reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć przeciwna

ja w skrócie bo nie ma dziś weny na taki temat:
u mnie też dłonie!!! Aestima:-) poczucie humoru (zołzik), nie-chudzielec i nie-misio;-)
Silva
ale żeś zaszalała z tymi 'wymagania' ( i wyposażeniem:-D)
kati u mnie podejście do flirtowania takie samu jak u marty, nie:tak:

reklama
Ja może i bym czasem miała ochotę poflirtować, ale zaraz pomyślę, jakie bym miała wyrzuty sumienia i mi chęć przechodzi. Na dodatek, jak sobie wyobrażę, że mój K. flirtuje z jakąś babą albo jakaś próbuje z nim, to zatłukłabym oboje :-p Więc nie flirtuję.

Aestima, czy chodzi o Johnnego Deppa? Bo jeśli o niego, to ja też mam zgodę M. na niezobowiązujący seksik z Johnym;) Jest taki tajemniczy i taki och i ach i normalnie już mi ciepło gdzieniegdzie;)

Silva, no oczywiście, że o niego!:-) Michał w zamian ma pozowlenie na Angelinę, ale nie mogę pojąc dlaczego ja wybrał? Rozważał jeszcze Vanessę Johnnego i nie rozumiem czemu się wycofał:tak: Przynajmniej młoda Vanessa, o taka- nie mogę linka wstawić- z teledysku be my baby
czyst seks! A ja skorygowałam diastemę ( głupia, głupia!)

a co do flirtu M. z inną niż ta pozwolona Angelina- grrrrrrrrrrrrrrr!!:no: Więc sama też bym sie nie ośmieliła!
Tylko Michał i Johnny!:tak::-D

Silva, tą fotkę lubię, masz zrobi Ci się jeszcze ciepleeeej:-D 250925_1.jpg

reklama
dziewczyny a co powiecie o Borysie Szycu?
Borys-Szyc.jpg
może nie jest to mega przystojniak ale ma w sobie coś takiego, takiego.... ze ehhhh :-)

Do góry