Hi dziewczyny

a ja mam dalej wirusa w kompie

.........................................................................................................................Aniulka to jednak dobrze myslałam, ze domek wypatrzyliscie

za starszyni, zwłaszcza nieogrzewanymi trzeba bardzo uwazac. Przylesie odpadło? ......................................................................................................................... Madzia gratuluje otrzymania pracy

Mi ostatnio w UP, przy odchaczaniu listy, wciskali super polroczny staz 8h dziennie za 690zł, jakas biurowa robota, oni sa chyba nienormalni, ze ktos pojdzie za taka kase pracowac caly etat

............................................................................................................................... Dziewczyny prosze mi tu na forum nie chorowac i zarazek nie roznosic

bo jak widac moj komp wszystko przyjmuje na klate

.........................................................................................................................Syn ma ostatnio turbo, turbo doładowanie po czym, nastepny dzien spi mi do 10 rano i robi sobie jeszcze drzemke 4h

, ale przewaznie ma turbo, a ja nienadazam za nim

.To tak w skrocie z naszego zawirusowanego swiata