Arogo
Fanka BB :)
ok, w razie czego mój numer wszystkie macie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga ja nie mam numeru!!
Dzis pięknie było ale mój brat wpadł do mamy a że go nie widziałam i na święta nie zostają więc nie udało mi się sensownie wyjśc....:-(

nie mam pomysłu jak ja do siebie przekonać...liczy się tylko tata i tata, łai za nim non stop on do kuchni aona a nim, on do kibelka ona też normalnie tuli się do niego, ściska za nogi nawet jak poszliśmy z koszyczkiem to zawse chodziliśmy za dwie rączki ja z jednej tata z drugiej strony a teraz ja ją złapię z jednej mańki to ta myszka puscza mnie i idzie tylko z tatą 

Napewno nie pmożesz się poddawać i próbuj cały czas jak tylko możesz z nią spędzać czas,ona się w końcu przekona ,ze ty ciagle jestes jej kochana mamusią i nic tego nie zmieni. I super,że już macie klucze
My ciągle czekamy na kredyt

Ale już coś w nocy kaszlał

ale wystraszyłaś mnie trochę... dobrze że Maćka "podglądają" i mam nadzieję, że teraz juz bedzie OK 

śmiesznie to wyglada bo ani to pelzanie (brzuch jest w górze) ani raczkowanie bo nóżek nie przesuwa... klęczy sobie i całe ciało podrywa - podskakuje i przemieszcza się do przodu - w zyciu czegoś takiego nie widziałam