reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Anik nie przemęczaj się tam za bardzo, w końcu to Twój domek a nie teściowej:-) Ja na szczęście narazie nie mam co narzekać na teściową, idzie z nia pogadać, a i nie wtrąca siędo niczego, ani tez nie udziela "dobrych" rad na temat wychowania Aleksa:-)
Rubija też przedwczoraj wpadłam w szał zakupowy dla Aleksa:-)
Madzia737 na jedno Ci zazdroszczę, że jedziesz na wycieczkę, ale z drugiej strony podobnie jak Ty, chyba bym już po godzinie wrócila na nogach do Mojego szkraba;-)
A tak wogóle to dziękuję za słowa otuchy odnośnie Mojego Króliczka - naprawdę byłam do Niego przywiązana:-(
A My dziś jedziemy już do moich rodziców i do poniedziałku babcia nam znowu porozpieszcza synka:-), mam tylko nadzieję, że Aleks w miarę dobrze zniesie podróż w tym upale, bo to aż 150 km:-p

reklama
hej Babki :-):-):-)
nie nadrobię Waszych ploteczek bo za duuuuużo tego ale teraz w miarę już bedę na bieżąco
tyryryry jesteśmy w końcu w SWOIM mieszkanku co prawda jeszcze dużo rzeczy jest do zrobienia ale już nikt mnie nie stersuje hihi

ta dam :-) aniulka wróciła ;-)

pisz kochana co u Was :-)
a ja zaraz Ci wyśle PW z listą prochów :-):-D:tak:;-);-);-);-)

wow takie powitanie!!!!!!!!!!!!!!! dzięki rubi oooooooooo buźki mi wcięło!!!!!!!!

ogólnie jest oki wracam na stare osiedle ale.................. hmm i tu się zaczyna sąsiedztwo hihihi........... stara babcia pod nami już ma dość Maćka heh co z nim idę to zwraca mi uwagę że mały za głośno "stąpa" po ziemi hehe że ją głowa boli itd... no cóż do tej pory mieszkaliśmy na parterze więc nie zwracaliśmy uwagi na takie rzeczy a teraz trzeba jakoś młodego stopować ( choć mój A jest temu przeciwny) oprócz tego i tego, że chata mi się wydaje strasznie mała mogło by być ale jakoś tak inaczej i dziwnie bo tych ludzi od których kupiliśmy chatkę to każdy znał i teraz nas obczajają co my za jedni hehe a w ogóle to ta babcia z dołu rozpowiada po sąsiadach że u nas remont non stop i w ogóle ughhhhhhhhhhhh ja chcę do domuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
hihi

rubi wiadomość o prochach na pw hihi

hej
aniulka witaj ;-)
my po imprezce rodzinnej, było fajnie, dużo jedzenia i picia:tak:
jutro ide na testy z Patrykiem, właśnie rubi, ze skierowaniem podobno testy są refundowane, jutro potwierdze na 100%, ale pediatra mi powiedziała, że są, każdt alergolog ma podobno jakąś pulę przeznaczoną na testy.
Magda mam książkę, możesz wpaść kiesy chcesz :tak:

Hej!
Ja już wróciłam z wojaży zakładowych,ale było fajosko:-D:tak::-)
Ach i solarium,jacuzzi i sauna w cenie pobytu i tyyyle jedzenia,że hmm chyba wagowo lekko do przodu:sorry2::-D
Tylko zakwasy mam po chodzeniu po górach i tańcach hulańcach:-p

Aga ooo fajnie wpadne po tą książkę,ale wcześniej zadzwonię,bo narazie trudno mi powiedzieć kiedy to bedzie.Co do testów,to ja potwierdzam,ze są refundowane:tak: A do jakiego alergologa idziesz? ja chodzę na Witosa do dr.Zaryczańskiego.

Aniulka super,że już na swoim:tak: Sąsiadką się nie przejmuj:no: Zawsze się znajdzie jakas maruda,a jak jeszcze dzieci nie ma to już w ogóle wyobraźni brak.A niby jak wytłumaczyc takiemu maluchowi,żeby nie biegał:confused:

Anik żyjesz??

Ale mam dzisiaj nudy w pracy:-p

Hiox ale z młodym chodzicie? Mi dr powiedział,że mój jest jeszcze za mały:dry::eek:, a chciałam zrobić testy,bo jest prawdopodobieństwo,ze ma alergię po mnie i stąd ten katar i kaszel.

ja do dr Teresy, ale nazwiska nie pamietam, bo to kolezanka cioci mojego R ;) ona pracuje w poradni alergologicznej na Witosa. A z Patrykiem chodze do dr Żurek, ale prywatnie i nie usmiecha mi sie placic za te testy tez prywatnie, dlatego musze miec tez alergologa na kase. Fajnie bo za jednym razem zrobimy tez testy Dominikowi, on dostal po ostatnim zapaleniu pluc zalecenie zeby zrobic testy.

reklama
Do góry