reklama
Kamea
Fanka BB :)
Wiecie co. Właśnie siedze w pracy i tak sciemniam dzisiaj, że głowa mała. Kierownik ciągle gdzieś łazi, a mnie się tak nie chce pisać tych procedur... tylko na bb zerkam. Kiepski ze mnie dzisiaj pracownik. Chyba czuję weekend... :-)
Kamea
Kubuś jest z moją mamą. Jak mi się przypomni pierwszy dzień w pracy po macierzyńskim... Miejsca sobie nie umiałam znaleźć...Kamea to się chyba powoli wciagasz hihiTo ze mnie cały czas taki pracownik ,bo ja non stop lookam na bb.
a z kim twój maluszek jest jak ty w pracy?
Madzia ja własnie mojemu P. ostatnio mówiłam, że teraz wolę kupować rzeczy dla Małego niż dla mnie i mam przy tym mega frajde:-)
Poczekaj az bedzie dwójka- albo dziewczynka- zapewniam cie , że świr z ciuchami totalny, a sobie to umiem zawsze odmówic.....a ja kupować lubię....

Hiox
Dopiero dotarlismy do domu.
Masakra przywiezli nam pęknięty, połatany jeden z parapetów i wmawaja ze tak ma byc buehehehe
, ta bo ja blondynka jezdem
W przyszłym tyg przywiozą nowy, oczywiscie za nic nie zapłaciłam. Moga juz tego ostatniego nie dawac, te co mam będa ze free
I odebralismy lampy, kupione praktycznie w ciemno i są cudne, będą pasowac do całosci
:-)
Skoro juz smutne tematy tu poruszamy, właściciel domu w którym mieszkam umiera:-( ... ja tak podejrzewałam ... rodzina to przed nim ukryła (ja sie dzisiaj juz na 100% dowiedziałam). Ma czasu maxymalnie do konca roku, choc lekarze watpia, ze az tyle :-( ... przerzuty wszędzie :-(. Szkoda go bardzo, jedyne 58lat:-(. Miesiąc temu zakuło go w boku, po dwoch dniach nogi spuchły jak banie, wzieli go do szpitala. Planował byc 2 dni, był 3 tyg, badania porobili. Na biopsje watroby termin dali dopiero na 27 sierpnia (nie spieszą sie juz) ... on dziewczyny leci w oczach z dnia na dzien gorzej wyglada. Od wczoraj znowu jest w szpitalu
.
Masakra przywiezli nam pęknięty, połatany jeden z parapetów i wmawaja ze tak ma byc buehehehe
, ta bo ja blondynka jezdem
W przyszłym tyg przywiozą nowy, oczywiscie za nic nie zapłaciłam. Moga juz tego ostatniego nie dawac, te co mam będa ze free
I odebralismy lampy, kupione praktycznie w ciemno i są cudne, będą pasowac do całosci
:-)Skoro juz smutne tematy tu poruszamy, właściciel domu w którym mieszkam umiera:-( ... ja tak podejrzewałam ... rodzina to przed nim ukryła (ja sie dzisiaj juz na 100% dowiedziałam). Ma czasu maxymalnie do konca roku, choc lekarze watpia, ze az tyle :-( ... przerzuty wszędzie :-(. Szkoda go bardzo, jedyne 58lat:-(. Miesiąc temu zakuło go w boku, po dwoch dniach nogi spuchły jak banie, wzieli go do szpitala. Planował byc 2 dni, był 3 tyg, badania porobili. Na biopsje watroby termin dali dopiero na 27 sierpnia (nie spieszą sie juz) ... on dziewczyny leci w oczach z dnia na dzien gorzej wyglada. Od wczoraj znowu jest w szpitalu
.
Ostatnia edycja:
Kamea
Ten rak to plaga jakaś! O niczym innym się już nie słyszy tylko o nowoteorach!
20 lat temu mało kto chorował na to, a teraz...
Dziewczyny, ale napisałam słowo nowotwór!!!! Nie wiedziałąm, że taka zdolna jestem!
20 lat temu mało kto chorował na to, a teraz...
Dziewczyny, ale napisałam słowo nowotwór!!!! Nie wiedziałąm, że taka zdolna jestem!

Ostatnia edycja:
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Brawo dla Anusi!!! :-)
kurde ale się wkurzyłam dziewczyny wieice że mamy zapłacone ten domek od dzisiaj 

a nie od jutra i np dlatego że nas dziś nie ma to i tak mamy zapłacić buuuuuu
wnerwiałam się ale co zrobić za gapiostwo się płaci wwwrrrrr jestem zła na siebie, mogłam sprawdzić jak rezerwowałam

eeehhhhh
no to się pożaliłam :-)
amelkowa jestem w szoku twoja ania to istny anioł

i w plecaku i na nocnik aaaaaaaaaaaa jestem zazdrosna ;-);-);-)
buziaki dziewczyny trzymajcie się ciepło czasem o was pomyślę
a moze i wpadnę na bb wieczorkiem
do zobaczenia we wrześniu paaaaaa

a nie od jutra i np dlatego że nas dziś nie ma to i tak mamy zapłacić buuuuuuwnerwiałam się ale co zrobić za gapiostwo się płaci wwwrrrrr jestem zła na siebie, mogłam sprawdzić jak rezerwowałam

eeehhhhh no to się pożaliłam :-)
amelkowa jestem w szoku twoja ania to istny anioł

i w plecaku i na nocnik aaaaaaaaaaaa jestem zazdrosna ;-);-);-)buziaki dziewczyny trzymajcie się ciepło czasem o was pomyślę
a moze i wpadnę na bb wieczorkiem do zobaczenia we wrześniu paaaaaa
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
O to świetnie, widzę że warsztaty dla Was były owocne :-) Ja jeszcze nie wiem czy Nikosia będę nosić w chuście, na spotkaniu mu się nie podobało, może jest jeszcze za malutki, więc zastanawiam się nad wydatkiem na chustę bo trochę ona kosztuje :-(Dzięki :-) my też jesteśmy dumni
Mimo że to jej stała pora na kupkę była ;-) a siku nie zrobiła prawie całą noc ;-)
Teraz Ania siedzi w plecaczkuwłaśnie skończyłyśmy myć podłogę :-)