Bry ;-)
Hiox ;-) Monia zdrowa nie jest... nie ma AZS ale łojotokowe zapalenie skóry... nie ma alergii póki co ale ŁZS to choroba na tle hormonalnym więc jak nie wyrośnie z tego to w okresie dojrzewania... dziewczynka, skóra.... az strach się bać...
teraz czeka mnie wizyta u jakiegoś dermatologa i potwierdzenie czy to aby na pewno ŁZS bo ja już w nic tak do końca nie wierzę a im więcej czytam tym gorzej...
spadam do roboty ;-)
Hiox ;-) Monia zdrowa nie jest... nie ma AZS ale łojotokowe zapalenie skóry... nie ma alergii póki co ale ŁZS to choroba na tle hormonalnym więc jak nie wyrośnie z tego to w okresie dojrzewania... dziewczynka, skóra.... az strach się bać...
teraz czeka mnie wizyta u jakiegoś dermatologa i potwierdzenie czy to aby na pewno ŁZS bo ja już w nic tak do końca nie wierzę a im więcej czytam tym gorzej...
spadam do roboty ;-)

. Aż żałuję, że dopiero teraz kupiliśmy chustę:-)

. A jak mu powiedziałam, ze ma sie patrzec na swoj brzuch co sobie przez zime wyhodował. To sie dowiedziałam, ze on sobie doskonale z tego zdaje sprawe i po przeprowadzce wraca na siłownie i nie bedzie miał nic, a ja chyba sobie sprawy nie zdaje jaka sie szeroka robie
... no nie ma to jak kochany TZ tylko isc i depresje podłapac :-(

moze wkleiłas ze swojego konta i dlatego?
Ja zawsze miałam wielką dupę,ale widziały gały co brały,nigdy mi nic w tym kierunku nie powiedział,a jak ja się żalę,że tu za dużo tu wystaje,to tylko mówi:daj spokój