Rubi świetne fotki

oczywiście inaczej byc nie może skoro dzieciaki takie słodziaki

No a tak w ogóle to skoro Monia tak lubi stoliczek chicco to zapraszamy do nas ,bo my mamy,a to przy okazji zaległych odwiedzin;-) W końcu Jasiowi obiecałaś parapetówke no nie?
Agita no taki pierścioneczek -cud miód

Ja to już nie pamiętam co dostałam w pierwszą rocznice,choć to w tym roku było

No a jak nie pamiętam to znaczy ,ze nic szczególnego nie było

A tak w ogóle to kiedy braliście ślub,bo chyba jakos tak jak my w czerwcu.
Arcobaleno no mi sie ta mata podoba,bo później może też robic za dywanik w pokoju malucha.No nie to żebym Cię namawiała,bo skoro jedną matę juz masz to druga jest bezsensu
Kamea,Agita co do tego wynalazku nakładanego na krzesło,to ta moja znajoma która to ma nakłada to na krzesełko dziecięce mamut z ikei.W sumie to jest fajne,bo krzesełko samo też sie dla malucha przydaje,napewno tez będziecie chciały w przyszłości kupic maluchom i krzesełka i stoliczek,więc może warto już o tym pomyśleć.
A i nie mogąc się wczoraj dodzwonić do Anik,poleciałam do jej m i się okazało ,ze juz wszyscy są w domku

Karolka jest teraz na pobycie dziennym czyli jeździ dwa razy dziennie na antybiotyk do szpitala.A podobno miała ostry stan zapalny ,ale czego to nie wiadomo

To tak jak mysmy mieli z Maciusiem

Antybiotyk ma to zwalczyc i tyle.
Nie wiem może uda mi sie Anik wyciągnąc do tej kofeiny,żeby sie dziewczyna odstresowała,ale nie wiem jeszcze co ona na to.