reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Wow Amelka koniecznie musisz się nam teraz pokazać;-)
A jak będziecie urzadzały ten pojedynek na pizze to ja się piszę jako degustator;-)
I Musimy uważać, żeby się jakiś nieproszony gość nie zjawił na naszej uczcie:tak: bo jak się plota po Opolu rozniesie, że takie pyszności serwujecie:sorry:;-)

Amelkowa eh to koniecznie musimy się spotkać na żywo co by tą grzywkę zobaczyć:-), ]
A jeśli chodzi o pizze, to ja tak jak Aga mogę być degustatorem:-D
A My dziś znowu byliśmy na długaśnym spacerze, a jutro mykamy na kontrolę do Olci, żeby obejrzała postępy Alusia:tak:

Amelka, niech sobie hieny podgladaja tutaj i niech im żal, że nie moga się spotkać na domowej Kofeinie w przyszłym tygodniu, gdzie obejrzymy Cię na żywo;-) nie napisałas jeszcze w jaki dzień Ci pasuje? Daggy też jest chętna na kawkę, a ja chętnie posłucham jej szalonych opowieści:-)

Amelkowa ja zawsze robię kilka godzin wcześniej, przykrywam ściereczką i odstawiam wciepła miejsce. A do Włoskiej to jej już daleko, bo to pieca dobrego niet, i zwykły ser zamiast mozzarelli, ciasta zawsze na dwie robię, bo jednej to u mnie się nie opłaca robić ;-)

Oooo na przyszły tydzień to ja też chcę do Kofeiny, ja też, ja też ja też !!!!! :-D

hmmm... a ja bym podglądaczy ktorzy nie maja nic innego do roboty jak wyciąganie z forum info o ludziach i potem kablowanie wszystkiego dalej zaprosila na pizze :-) ino ja taka wredna jestem ze bym ta pizze specjalnie przyprawila... w ciagu tygodnia to by jej doopa do kibla przyrosla i moznaby bylo spokojnie plotkowac :-D :-D :-D

no ale to ja... chodząca wredota :-)

Aga :-) raczej odpadam z pizzy chyba ze mi jakies okruszki podrzucisz wracając...
jk wieczorem to nie zostawie bąbli samych - szczególnie Monetty a poza tym nie wiem czy Ani nie bedziemy przeszkadzaly...
jak po poludniu to predzej - bede na kontroli z bąblami na ZWM to do Amelkowej rzut beretem...

takze ja czekam na rozwoj wydarzen....

Amelkowa ja też bardzo chętnie, ale wieczorem u mnie też odpada, bo Mój P., idzie na noc do pracy i najpóźniej o 20tej muszę być w domku, więc też czekam co postanowicie:-), jak coś to innym razem:tak:

reklama
Do góry